Yusuf Yazıcı CSKA Moskova'da yıldızlaşıyor

03.03.2022 - 00:11 | Son Güncellenme: 13.03.2022 - 14:49

Fransız Lille takımından devre arası ayrılan Yusuf Yazıcı yeni takımı CSKA Moskova'nın Rusya Kupası'nda Sochi'yi 2-1 mağlup ettiği maçta 2 asist yaptı.

Yusuf Yazıcı CSKA Moskova'da yıldızlaşıyor

CSKA Moskova, Rusya Kupası Son 16 Turu karşılaşmasında Sochi'yi 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale çıkarken Yusuf Yazıcı, yaptığı 2 asistle galibiyette başrol oynadı.
 

Yusuf Yazıcı iki asist ile geceyi tamamladı

Yusuf Yazıcı asistleri ile maça damga vururken maçın 60. dakikasında milli futbolcunın kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Diveev'in kafa vuruşuyla meşin yuvarlak ağlara gitti ve CSKA Moskova skoru 1-1'e getirdi. 87'nci dakikada yine Yusuf Yazıcı'nın kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen Diveev, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve CSKA Moskova'yı 2-1 öne geçirdi.

İlgini Çekebilir
Moskova, Yusuf ile tanıştı! İlk maç, ilk gol...
Habere Git

Hocasından Yusuf'a büyük övgü

CSKA Moskova Teknik Direktörü Aleksey Berezutski Yusuf Yazıcı için övgü dolu ifadeler kullanırken Yusuf Yazıcı’nın kendilerine büyük avantaj sağladığını belirtti. Berezutski "Duran toplar futbolun önemli bir parçasıdır. Şu anda bunları mükemmel bir şekilde yerine getiren bir oyuncumuz var. Yusuf’tan bahsediyorum. Bu bize oyunun bu yönünde büyük bir avantaj sağlıyor" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler