Yönetimden, Altıparmak'a güvenoyu..

21.09.2015 - 15:04 | Son Güncellenme: 21.09.2015 - 15:04

Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk, Yönetim Kurulu olarak teknik direktör Mehmet Altıparmak’a ve ekibine çok güvendiklerini ve tam destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Sebahattin ALP / DENİZLİ

Kulüp binasında Başkan Yardımcısı Mehmet Ekizler ve Basın Sözcüsü Mehmet Ali Yılmaz ile birlikte basının karşısına çıkan Başkan Şavluk, gündemdeki konuları değerlendirdi.

‘Durumumuz düzelecek’

Şavluk, “  İlk hafta aldığımız 3 puanın ardından, maalesef peşi sıra kötü sonuçlar aldık. İyi oynadığımız maçlarda dahi, puan kaybı yaşadık. Ben bu durumun düzeleceğine inanıyorum. Biz, teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak’a ve ekibine güveniyoruz. Geçen sezon Denizlispor’u ipten alan hocamız takımı toparlayacak ve üst sıralara tırmanışa geçmemizi sağlayacaktır. Oyuncularımız da daha fazla çalışarak gerekeni yapacak. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın’’dedi.

‘İnşallah 3 puan silinmez’

Denizlispor’dan 3 puanın silinmesi ile ilgili itirazlarını yaptıklarını belirten Şavluk, “ Geçen sezonlardan kalan borçlardan dolayı TFF 3 puan silinmesine karar verdi. Ancak biz buna gereken itirazı yaptık. Bu puan silinmenin olmaması için çabalıyoruz. Geldiğimiz günden bu yana 8 milyon TL ödeme yaptık. Ancak eski borçlar sıkıntıya yol açıyor maalesef. İnşallah bu durumdan kurtulacağız’’diye konuştu.

Ekizler: ‘İnancımız tam’

Başkan Yardımcısı Mehmet Ekizler ise  şu görüşlere yer verdi: “ Geçtiğimiz sezon herkes bu takımı ligden düştü gözüyle bakıyordu. Hocamız Mehmet Altıparmak ise, sonuna kadar bu takımın düşmeyeceğini savundu ve dediği gibi takımımız ligden düşmedi. Hocamız, yine takımına güvendiğini ve güzel şeyler yapacağının sürekli söylüyor. Yönetim kurulumuz olarak hocamızın her zaman yanında olduğumuzu söylemek istiyorum. Kendisine inancımız tam. Bu lig mücadelesinde her zaman yanında olacağız” dedi.

Yılmaz: ‘Kupa maçı ile çıkışa geçeriz’

Passoliglerin güncellenmesi hakkında açıklamada bulunan Kulüp Basın Sözcüsü Mehmet Ali Yılmaz “ Maçlarımızda taraftar sayımızın artması, takımımızın motivasyonuna çok ciddi katkı yapacak. Bu yüzden taraftarlarımızın passolig kartlarını güncelletip, maçlarımıza daha fazla katılım göstermelerini istiyoruz. Talihsizlik olarak adlandırabileceğimiz bir periyod geçiyoruz. Kırılma noktamıza geldik. İnancımız bu kırılma noktasını yarın yapacak olduğumuz Ziraat Türkiye kupası maçı olan Fethiyespor ile bir başarı trendine geçip, başarıyı yakalayacağımızdan eminim. Bayramda yapacak olduğumuz Giresun maçının da bizlere çifte bayram yaşatmasını diliyoruz. Bizlerin sesini buradan camiamıza duyuran siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızın aracılığında tüm Denizli ve basın camiasının mübarek Kurban Bayramını sağlık ve mutluluk içerisinde geçirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler