Transfer Haberleri | Sivasspor, Roman Kvet İle Anlaştı

12.08.2023 - 11:58 | Son Güncellenme: 12.08.2023 - 12:30

Süper Lig'de Samsunspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, Viktoria Plzen’in orta saha oyuncusu Roman Kvet ile anlaşma sağladı. Oyuncu bugün Türkiye'ye gelecek.

Transfer Haberleri | Sivasspor, Roman Kvet İle Anlaştı

AJANSSPOR-HABER

Transferde atağa geçen Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Çek Cumhuriyeti'nin Viktoria Plzen takımında oynayan merkez orta saha oyuncusu Roman Kvet ile her konuda anlaşmaya vardı.

Roman Kvet sözleşme imzalamak için Türkiye'ye geliyor

İlk olarak Sports Digitale'in duyurduğu Roman Kvet'in bugün Türkiye'ye geleceği ve resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

25 yaşındaki oyuncu, geçen sezonun ilk yarısını Bohemians takımında geçirirken, ikinci yarısını ise ise Viktoria Plzen ekibinde tamamladı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Macar sağ kanat!
Habere Git

Geçen sezonki performansı

Geçen sezonun tamamında 32 maça çıkan başarılı oyuncu oynadığı takımlara 13 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Roman Kvet’i başta Yunan kulüpleri olmak üzere Avrupa’da pek çok takımın istediği ama oyuncunun kendini geliştirmek ve göstermek için özellikle Sivasspor’u tercih ettiği gelen bilgiler arasında.

Alt yaş kategorilerinde Çek Milli Takımları'nın U-20 ve U-21 takımlarının da formasını giyen Kvet, hem ön libero hem de forvet arkası oynama özelliklerine sahip olması sebebiyle transferinde avantajlı olduğu bildirildi.

İlgini Çekebilir
Flaş | Çebi, Talisca için Al-Nassr'a teklif yaptı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler