Ahmet Nur Çebi, Talisca İçin Al-Nassr'a Transfer Teklifi Yaptı

12.08.2023 - 09:13 | Son Güncellenme: 12.08.2023 - 09:22

Anderson Talisca, Beşiktaş'ın gündeminden düşmüyor. Siyah-beyazlı takımda başkan Ahmet Nur Çebi'nin, Brezilyalı yıldız için Al-Nassr'a teklif yaptığı öğrenildi.

Ahmet Nur Çebi, Talisca İçin Al-Nassr'a Transfer Teklifi Yaptı

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında 14 Ağustos Pazartesi günü VavaCars Fatih Karagümrük'e konuk olacak Beşiktaş'ın, Brezilyalı yıldız Anderson Talisca için kulübü Al-Nassr'a teklif yaptığı açıklandı.

Beşiktaş'ın ilgilendiği Talisca ile ilgili eski yönetici Erol Kaynar, Sabah gazetesine flaş açıklamalarda bulundu. Kaynar, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Brezilyalı yıldız için kulübüne teklif yaptığını söyledi.

Erol Kaynar: "Çebi, Talisca için iki kez teklif yaptı"

Kaynar, "İşin gerçeği şu; Talisca nisan ayında takımıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bunu rağmen başkan Ahmet Nur Çebi, kulübü Al-Nassr'a 10 milyon Euro bonservis ve 2 milyon Euro bonus şeklinde iki defa teklifte bulundu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Macar sağ kanat!
Habere Git

Suudi Arabistan ekibinden teklife yanıt gelmedi

Buna rağmen Suudi Arabistan kulübünden herhangi cevap ya da karşı istek gelmedi" dedi.

Yıllık ücreti sıkıntı yapar

Talisca gibi bir oyuncuyu her takımın isteyeceğini belirten Kaynar, "Tutun ki, anlaştınız… Alacağı yıllık ücret Beşiktaş'ın içinde bütün dengeleri altüst eder.

Aboubakar, Gedson ve diğer futbolculara ne diyeceksiniz? Tabii ki, kalite farkından bazı oyuncuların yüksek ücret alması normal ama arada uçurum olacak kadar değil.

İlgini Çekebilir
Messi durmuyor, durdurulamıyor!
Habere Git

Taraftar her sezon mutlaka klas ve üst düzey oyuncular ister, bu en doğal hakkıdır ancak işin gerçeklerini ortaya koymadan da doğru yolda ilerlenemez" ifadelerini kullandı.

Talisca'nın Al-Nassr performansı

Kulübüy Al-Nassr ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 29 yaşındaki yıldız oyuncu, Suudi ekibiyle çıktığı 65 karşılaşmada 44 gol ve 8 asist kaydetti.

Daha önce Beşiktaş formasını da giyen başarılı oyuncu, görev aldığı 80 karşılaşmada 37 gol ve 14 asistlik performans sergilemişti.

İlgini Çekebilir
Cimbom siftah peşinde! Rakip Kayseri...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler