Wilfried Zaha: "Oynamadığım için mutlu değilim ama..."

19.05.2024 - 11:08 | Son Güncellenme: 19.05.2024 - 11:20

Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen Wilfried Zaha, oynayamadığı için mutlu olmadığını ama sarı-kırmızılı takımı çok sevdiğini söyledi...

Wilfried Zaha: "Oynamadığım için mutlu değilim ama..."

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Fildişi Sahili yıldızı Wilfried Zaha, canlı yayın platformu Twitch'te taraftarların sorularını yanıtladı.

"Hayatta inişler ve çıkışlar vardır"

Sarı-kırmızılı takımdaki genel performansını değerlendiren Wilfried Zaha, "İnsanların anlaması lazım, hayatta inişler ve çıkışlar vardır. Bugün oynamıyorum daha önce de başıma geldi ama yarın oynayacağım. 

"Galatasaray taraftarını çok seviyorum"

Oynayıp oynamam kötü çağrışım yapmamalı. İstanbul'u seviyorum, Galatasaray taraftarını çok seviyorum, inanılmaz şekilde destekliyorlar.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a gurbetçi orta saha! Görüşmeler başladı
Habere Git

"Gülümsemediğim için mutsuz olduğum anlamı çıkmaz"  

Sırf gülümsemediğim için mutsuz olduğum anlamı çıkmaz. Benim için öncelik antrenman ve uyku sonrasında hayatıma bakıyorum. Fotoğraflara çok fazla anlam yüklemeyin. İnsanlar fotoğraflara bakıp Zaha oynamadığı için sinirli bla bla bla.

"Oynamadığım için mutlu değilim"

Dürüst oluyorum oynamadığım için mutlu değilim ama bu demek değil ki kulübü sevmiyorum, taraftarları sevmiyorum, ekip arkadaşlarımı sevmiyorum. Ben olgun bir adamım bu tip şeyler beni düşüremez" dedi.

Bu sezonki performansı

Bu sezon sarı-kırmızılı takım ile 40 maça çıkan 31 yaşındaki sol kanat oyuncusu 10 gol ve 5 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Dzeko mu Batshuayi mi? İsmail Kartal kararını verdi...
Habere Git

Galatasaray'a maliyeti

Galatasaray, 30 Haziran 2026 yılına kadar sözleşme imzaladığı Zaha'ya, her bir futbol sezonu için net 4.350.000 Euro ve 2.330.000 Euro imza ücreti ödeneceğini açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler