Trabzonspor'a gurbetçi orta saha! Görüşmeler başladı

19.05.2024 - 10:49 | Son Güncellenme: 19.05.2024 - 11:00

Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren ve 4 oyuncuyla anlaşan Süper Lig takımlarından Trabzonspor, bir gurbetçi orta saha ile görüşmelere başladı.

Trabzonspor'a gurbetçi orta saha! Görüşmeler başladı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de dün Başakşehir'i deplasmanda 1-0 mağlup eden ve ligi 3. sırada bitirerek Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Bordo-Mavili takımda hedef gurbetçi yıldız. İşte detaylar...

Zidan Sertdemir transfer listesinde

Trabzonspor'un, Danimarka Ligi ekiplerinden Nordsjaelland takımında forma giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Zidan Sertdemir'i transfer listesine aldığı iddia edildi.

Görüşmeler olumlu geçti

Karadeniz gazetesinde yer alan habere göre, bordo mavililer ile Zidan Sertdemir arasında yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği iddia edildi.

Ayrıca Trabzonspor'un diğer gurbetçi hedefleri arasında Cihan Çanak ve Can Bozdoğan gibi isimlerde bulunuyor.

Bu sezonki performansı

Zidan Sertdemir 6 ile 8 numara pozisyonlarında görev yapabiliyor ve 1.86 boyunda. Daha önce Almanya'nın Leverkusen takımında da forma giyen genç yetenek, bu sezon toplamda 23 resmi maçta görev aldı.

Piyasa değeri 1 milyon Euro

19 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 1 milyon Euro.

Ertuğrul Doğan: "4 oyuncunun transferini bitirdik"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, 4 oyuncu transferini bitirdiklerini söylemişti.

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Doğan, "Şubat ayından bu yana transferde çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Şu an itibarıyla 4 oyuncunun transferini bitirdik. Buna 3 ismi daha ekleyebiliriz. Bu hafta da bir futbolcu ile görüşeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler