Wout Weghorst Messi ile yaşadıklarını anlattı

11.12.2022 - 11:07 | Son Güncellenme: 11.12.2022 - 13:09

2022 Katar Dünya Kupası çeyrek finalinde Arjantin'e karşı penaltılara kaybeden Hollanda'da maçın ardından Wout Weghorst ile Lionel Messi arasında gerginlik yaşandı

Wout Weghorst Messi ile yaşadıklarını anlattı

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Hollanda  - Arjantin karşılaşması turnuvanın en keyifli ve çekişmeli mücadelelerinden birine sahne oldu.

Weghorst maçın kaderini değiştirdi

Arjantin Molina ve Messi'nin penaltı golüyle maçı 2-0'a getirirken 78. dakikada Memphis Depay'ın yerine giren Beşiktaşlı oyuncu Weghorst 82. dakika ve 90+11.dakikada attığı gollerle Hollanda'yı maça ortak etmiş ve uzatmalara maçı taşımayı başardı.

Penaltılar Hollanda'yı üzdü

Hollanda maçı uzatmaya götürse de atılan seri penaltı vuruşlarında kazanan Arjantin oldu ve Tangocular yarı finale yükseldi. Yarı finalde Hırvatistan ile karşılaşacak Arjantin Dünya Kupası'nın en başından beri favorisi gösterildi.

İlgini Çekebilir
Messi'den akla zarar asist!
Habere Git

Neye bakıyorsun aptal!

 Ancak maça damga vuran başka bir olay Messi ile Weghorst arasında yaşandı. Messi, karşılaşmanın ardından röportaj verdiği sırada kendisine bakan Wout Weghorst’a, "Neye bakıyorsun aptal! Devam et." sözlerini kullanarak gündemi bir anda değiştirdi. 

Elimi sıkmayıp hakaretler yağdırdı

Olayın kahramanlarından biri olan Wout Weghorst, Arjantin maçının ardından Beşiktaş yetkilileriyle bir görüşme yaptı. Golcü futbolcu "Messi attığım gollerden rahatsızlık duymuştu, elimi sıkmayıp hakaretler yağdırdı" ifadelerini kullandı.

Büyük bir rüya sona erdi

Arjantin maçından sonra konuşan Weghorts "Büyük bir hayal kırıklığına uğradık. Büyük bir rüya sona erdi. Oysa gerçekten çok yakındık fakat penaltılardan sonra kaybettik" ifadelerini kullandı.

10 milyon Euro'ya alınabilir

Beşiktaş'ın sezon başında İngiliz ekibi Burnley'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Wout Weghorst'un Dünya Kupası performansının ardından İstanbul'da kalma olasılığı azaldı. Ayrıca Beşiktaş'ın Weghorst'u 10 milyon Euro karşılığında satın alma hakkı bulunurken bu bedeli dört taksitte ödeyebilir.

Senin için hazırladığımız haberler