Vincenzo Montella'dan Fatih Terim'e büyük övgü

04.03.2022 - 16:54 | Son Güncellenme: 04.03.2022 - 17:02

Süper Lig ekibi Adana Demirspor'un İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella, Galatasaray'ın eski hocası Fatih Terim hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Vincenzo Montella'dan Fatih Terim'e büyük övgü

Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Habertürk'ten Ayhan Şensoy'a konuştu. İtalyan çalıştırıcı Adana'da çok mutlu olduğunu belirtirken kenti ve insanların futbol tutkusunu ülkesindeki Napoli kentine benzetti. Montella, Fatih Terim için de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Terim umarım bizi ziyarete gelir

Montella kendisine sorulan "2000'li yılların başında İtalyan futbolunda iz bırakmış bir Türk teknik direktör vardı. Fatih Terim'in Serie A sürecinde siz futbolcuydunuz. O günlere dair neler hatırlıyorsunuz?" sorusuna şu cevabı verdi. ''Fatih Terim çok saygı duyduğum bir isim. İtalya'da çok sevilen bir isim. Özellikle Floransa'da büyük saygı duyuluyor. Ben Fiorentina'da çalıştığım dönemde Fatih Terim'e olan saygı ve sevgiyi gördüm. Kendisi Adanalı, umarım sezon sonuna kadar bizi ziyarete gelir. Çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir hoca. Kendisiyle sohbet etmek isterim.''

İlgini Çekebilir
Gedson Fernandes'ten soyunma odasında Galatasaray itirafı!
Habere Git

Balottelli arkadaşlarına yardım ediyor

Balottelli ile ilgili olarak konuşan Montella ''Şanslıyım bu konuda Mario ilk defa çalışıyoruz. (Gülüyor) Şaka bir yana benim için Mario ile çalışmak mutluluk verici. Çünkü kendisi hedefleri olduğunu bize göstermeye başladı. Performans ve kondisyon açısından her geçen gün gelişiyor. Tekrar başrolde olmak istiyor. Takıma faydalı bir hale geldi. Arkadaşlarına saha içi ve dışında çok yardımcı oluyor. 

Biz ona yolu gösteriyoruz

Fiziksel açıdan benim istediğim seviyede değil ama o noktaya gelmek için çalışıyor. İtalya milli takımına Mart ayındaki play off maçları için gidip gitmeyeceği de yakında belli olacak. Yapacağı antrenmanlar ve vereceği performans onu yeniden milli takıma götürebilir. Kendi isteğinin devam etmesi gerekiyor. Biz ona sadece yolu gösteriyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler