Gedson Fernandes'ten Galatasaray itirafı!

04.03.2022 - 14:14 | Son Güncellenme: 04.03.2022 - 15:16

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 4-2 yendiği maçtan sonra Gedson Fernandes sarı kırmızılı futbolcularla bulunduğu soyunma odasında transferi hakkında konuştu

Gedson Fernandes'ten Galatasaray itirafı!

Devre arasında Galatasaray gelmesi beklenen ancak Beşiktaş'a transfer olan Portekizli futbolcu Gedson Fernandes sonrasında Çaykur Rizespor'a kiralanmıştı. Son olarak oynanan Galatasaray-Çaykur Rizespor maçında Gedson sarı kırmızılı taraftarlar tarafından ıslıklanmıştı. 

Gelmeyi çok istedim ama beni almadılar

Fanatik'in haberine göre Galatasaray - Çaykur Rizespor maçının ardından yakın arkadaşı Ryan Babel ile fotoğraf çektiren ve sarı-kırmızılı takımın soyunma odasına giden Portekizli futbolcu Gedson Fernandes  "Neden Galatasaray'a gelmedin"? sorusuna "Gelmeyi çok istedim ama beni almadılar..." şeklinde cevap verdi.

Gedson yerine bedelsiz Pulgar alındı

Gectiğimiz günlerde Galatasaray Başkanı Burak Elmas da Gedson Fernandes için "İsteseydik alırdık" ifadelerini kullanmıştı. Galatasaray taraftarının gelmesini çok istediği Gedson'un transferine Luis Campos önceliğin maliyetsiz bir 6 numara olduğunu bildiği için sıcak bakmadı. Gedson yerine alınan Erick Pulgar transferi kiralama bedelsiz gerçekleşti.

İlgini Çekebilir
G.Saray, Kerem'in bonservisini belirledi! İşte yerine gelecek isim...
Habere Git

Ahmet Bulut faktörü

Bir iddiaya göre de Gedson Fernandes'in Türkiye hakları Ahmet Bulut'ta olmasaydı bu transferin gerçekleşme ihtimali vardı. Başkan Burak Elmas son menajer harcamalarında isim vermese de Ahmet Bulut üzerinden yapılan transferlerden de rahatsız oldu ve Ahmet Bulut'la tekrar çalışmaya sıcak bakmadı. Bu nedenle Gedson Fernandes Galatasaray'a transfer olamadı.

Senin için hazırladığımız haberler