VİDEO | Çıkarken tepki gösterecekti, hocası yakasına yapıştı

17.10.2023 - 08:58 | Son Güncellenme: 17.10.2023 - 09:11

Mısır ile Cezayir hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı. Cezayir'de oyundan çıkan Said Benrahma ile teknik direktör Djamel Belmadi arasındaki gerginlik viral oldu.

VİDEO | Çıkarken tepki gösterecekti, hocası yakasına yapıştı

Mısır ile Cezayir, geçtiğimiz gün hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 sona erdi. 26'da kırmızı kart göreren 10 kişi kalan Mısır'ın 62'inci dakikada Fathi ile bulduğu gole Cezayir, 90+3'te eski Fenerbahçeli Slimani ile cevap verdi. 

Benrahma ve hocası Belmadi arasında gerginlik

Maça Cezayir'de oyundan çıkan Said Benrahma ile teknik direktör Djamel Belmadi arasında yaşanan gerginlik damga vurdu.

Kenara gelirken hocasıyla selamlaşmadı

Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ta forma giyen Said Benrahma, karşılaşmanın 63'üncü dakikasında yerini Aouar'a bıraktı. Benrahma kenara gelirken kendisini bekleyen teknik direktör Djamel Belmadi'yi görmezden geldi. 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu hocası ile selamlaşmak istemedi.

İlgini Çekebilir
Silahlı saldırı! Belçika-İsveç maçı yarıda kaldı
Habere Git

Belmadi, Benrahma'nın yakasına yapıştı!

Benrahma'nın kenara gelirken gösterdiği tepki teknik direktör Djamel Belmadi tarafından sert karşılandı. Benrahma'yı yanından geçerken yakalayan 47 yaşındaki teknik adam, öğrencisinin yakasına yapıştı. O anlar, kameralara yansıdı.

Piyasa değeri 25 milyon Euro

West Ham'ın Brentford'tan Ocak 2021'de transfer ederken bonservisine 23.1 milyon Euro ödediği Said Benrahma, takımıyla bu sezon 10 resmi maçta forma giydi. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 25 milyon Euro olan Benrahma, 1 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi. 

İlgini Çekebilir
Zaniolo'nun bahis davasında gelişme: ''Kanıt yok!''
Habere Git

Kariyeri boyunca Cezayir Milli Takım formasını 21 kez sırtına geçiren futbolcu, 1 maçta rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler