UEFA'dan İtalyan Devi Juventus'a Konferans Ligi Cezası Geldi!

10.07.2023 - 10:28 | Son Güncellenme: 10.07.2023 - 10:51

UEFA'dan Juventus'u üzün haber geldi. Avrupa futbolunun patronu, mali usulsüzlük yapan İtalyan devini 1 sezon Konferans Ligi'nden men edecek. Detaylar...

UEFA'dan İtalyan Devi Juventus'a Konferans Ligi Cezası Geldi!

AJANSSPOR HABER

UEFA, İtalyan devi Juventus'a acımadı. Son zamanlarda ortaya çıkan ve mali usulsüzlük yapan İtalyan devi 1 sezonluğuna Avrupa Kupalarından men edileceği iddia edildi. Detaylar...

Juventus'a Konferans Ligi'nden men

UEFA, Konferans Ligi'ne katılım hakkı alan Siyah Beyazlıların bu turnuvaya da katılımını engelleyecek. Corriere dello Sport'un haberine göre; 1 yıl men cezası alacak Juventus'un yerine, Fiorentina Konferans Ligi'ne alınacak. 

Juventus'un 10 puanı silindi

İtalya'da 10 puan silme cezası verilen Juventus, geçen yıl Şampiyonlar Ligi vizesi almasına rağmen ligi 7. sırada tamamlamıştı.

İlgini Çekebilir
Arda Güler'in alternatifi Juventus'ta bulundu! İşte 18'lik yetenek
Habere Git

Juventus'a mali yaptırım olmayacak

UEFA ile anlaşan Juventus, gelecek sezon mali yaptırımlara maruz kalmayacak.

Ronaldo transferinde usülsüzlük

Başsavcılığın soruşturmasında Juventus'un hesaplarındaki en önemli açığın 2021-2022 döneminde 34 milyon avroluk bir açık olduğu, bunun 19 milyonunun siyah-beyazlı takımda 2018-2021 döneminde forma giyen Cristiano Ronaldo'ya ödenecek kısım olduğu ifade edildi.

Juventus'un mali hesaplarını inceleyen Başsavcılığın, haksız sermaye kazancı, oyuncu maaşlarının gizlenmesi, transfer değerlerinin olduğunun çok üstünde gösterilmesi gibi usulsüzlükler nedeniyle iddianame hazırladığı ve eski başkan Andrea Agnelli ile soruşturmanın tamamlandığına dair bildirim alan yöneticilere dava açılacağı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler