Fenerbahçe Arda Güler'in Alternatifini Juventus'ta Buldu! İşte 18'lik Yetenek

28.06.2023 - 16:16 | Son Güncellenme: 28.06.2023 - 16:36

Fenerbahçe, Arda Güler'in takımdan ayrılması durumunda alternatifini belirledi. Juventus forması giyen 18 yaşındaki Türk futbolcu Ali Koç yönetiminin radarında.

Fenerbahçe Arda Güler'in Alternatifini Juventus'ta Buldu! İşte 18'lik Yetenek

Spor Toto Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni dönem hazırlıklarını sürdürüyor. Transfer çalışmalarına hız katan Sarı-Lacivertliler, takımdan ayrılması gündemde olan Arda Güler için de çözüm yolu arıyor.

Arda Güler ile görüşmeler sürüyor

Ali Koç yönetimi, 18 yaşındaki yıldız futbolcunun en az bir yıl daha Fenerbahçe'de kalması için görüşmelerini devam ettirirken, oyuncu ve ailesi ile yapılan müzakereler henüz kesin sonuç vermiş değil. Arda Güler'in kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği biliniyor. Buna karşın Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise onun bir yıl daha takımda kalarak tecrübe edinmesi, Sarı-Lacivertliler'e faydalı olup, yurt dışına daha hazır şekilde çıkmasını hedefliyor.

Çıkış maddesi 17.5 milyon Euro

Avrupa'nın en önemli yeteneklerinden Arda Güler'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesinde oyuncunun serbest kalma maddesi 17.5 milyon Euro. Bu para birçok kişi tarafından Arda Güler için düşük bulunurken Fenerbahçe, Arda Güler ve ailesi ile görüşerek çıkış maddesi üzerinde düzenleme yapmayı planlıyor.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'nin anlaştığı İsmail Kartal'ın geliş saati belli oldu!
Habere Git

Arda Güler'in alternatifi bulundu

Öte yandan Arda Güler'in ayrılma ihtimalini de göz önünde bulunduran Sarı-Lacivertli takım, genç oyuncunun alternatiflerini de aradı. Ali Koç yönetimi, Arda Güler gibi 18 yaşında ve büyük bir gelecek vadeden başka bir futbolcuyu radarına aldı.

Fenerbahçe Kenan Yıldız ile ilgileniyor

Marca'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Serie A devi Juventus'ta forma giyen 18 yaşındaki forvet arkası Kenan Yıldız ile ilgileniyor. Sarı-Lacivertliler, Arda Güler'in olası gidişinin ardından Kenan Yıldız'ı transfer etmek istiyor.

Bayern Münih ve Juventus altyapılarında yetişti

Almanya doğumlu Türk futbolcu Kenan Yıldız, 4 Mayıs 2005 doğumlu. 18 yaşındaki forvet arkası, Bayern Münih ve Juventus altyapısında yetişti. Kenan, Juventus'un genç yaş grubunda forma giyiyor.

İlgini Çekebilir
İşte İsmail Kartal'ın ekibine dahil etmek istediği isimler!
Habere Git

Kenan Yıldız'ın bu sezonki performansı

Bu sezon 45 maçta görev alan Kenan Yıldız, 15 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 7 defa takım arkadaşlarına gol pası veren genç yetenek, 3 mücadelede ise sarı kart gördü. Kenan ayrıca Türkiye Milli Takımı'nın formasını toplam 16 kez giydi. U-17'de çıktığı 10 maçta 3 gol kaydeden futbolcu, U-21'de ise 6 maçta 1 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler