Türkiye’de bir ilk! Premier Lig ve Serie A takımları Antalya'da

09.12.2022 - 17:59 | Son Güncellenme: 09.12.2022 - 18:14

Regnum Winter Football Series kapsamında Napoli ve Crystal Palace, devre arası kampını Antalya’da yaparken organizasyon sahibi Ali Şafak Öztürk, tarihte ilk olduğunu söyledi

Türkiye’de bir ilk! Premier Lig ve Serie A takımları Antalya'da

AJANSSPOR HABER

Regnum Winter Football Series kapsamında Antalyaspor, Başakşehir, Trabzonspor, Napoli, Crystal Palace ve Hull City’yi bir araya getiren Regnum Carya’nın sahibi Turizmci Ali Şafak Öztürk, Pazar günü Napoli – Crystal Palace maçıyla tamamlanacak organizasyonla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

Acun Ilıcalı detayı

Crystal Palace ve Napoli’yi işaret ederek tarihte ilk kez bir Premier Lig ve bir Serie A takımının kamplarını Türkiye’de yaptığına dikkat çeken Ali Şafak Öztürk, “Bu sezon performansı ile dünyanın en formda takımı olan Napoli ve İngiltere'nin en köklü takımlarından olan Crystal Palace’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 

Jennifer Lopez ile konser

Ayrıca değerli Acun Ilıcalı ile birlikte taraftarı olduğumuz ve bayrağımızı İngiltere'de gururla dalgalandıran Hull City hazırlık kampını da gerçekleştirmekten büyük keyif aldık. Tıpkı G20 zirvesinde dünya liderlerine ev sahipliği yaptığımız, Hollywood yıldızlarını ağırladığımız ve Jennifer Lopez gibi dünya yıldızları ile yaptığımız unutulmaz konserler gibi, Antalyamız ve Ülkemiz adına yine bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” sözlerine yer verdi.

İlgini Çekebilir
Çanlar Antalyaspor için çalıyor! FIFA...
Habere Git

Antalyaspor’a özel kontenjan

Süper Lig ekibi Antalyaspor’un eski başkanı ve Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor’un sahibi olan Ali Şafak Öztürk, organizasyonda Akdeniz ekibine özellikle yer verdiklerini ifade ederken, “Büyük emekler verdiğimiz ve çok sevdiğimiz Antalyaspor’umuzun ve Antalya halkının da bu organizasyonun bir parçası olmasını özellikle hayal etmiştik ve istemiştik.

Bu tarz organizasyonlar ülkemize fayda sağlıyor

Ne mutlu ki keyifli bir maçla bunu da gerçekleştirdik. Bu tarz organizasyonların Antalyamız ve Ülkemize sağladığı fayda bilincinin tüm bölgede artmasını ve devamının gelmesini diliyor, tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye belirtti.

Regnum Winter Football Series’te oynanan maçlar ve program

Başakşehir 1 - 1 Hull City

Hull City 1 - 1 Trabzonspor

Crystal Palace 2-2 Trabzonspor 

Antalyaspor 2 - 3 Napoli

Napoli – Crystal Palace / Pazar – 18.00

Spalletti'den Nuri Şahin'e övgü

Napoli teknik direktörü Luciano Spalletti, hazırlık maçında karşılaştıkları Antalyaspor'un futbol sorumlusu Nuri Şahin hakkında övgü dolu sözlerde bulunmuştu. Bugün bu taktiği kullanmamızın sebebi eksikliklerden dolayıydı. Elimizde bir imkan olduğunu da bu akşam gördük. Aslında ilk başta kolay gelse de sonradan zorlaştı. Bunda etken olarak Nuri Şahin’in payı çok yüksek. Antalyaspor’un Nuri Şahin’e sahip olması büyük şans. Çok büyük hoca olacağı ileride kesin. Çok bilgili ve kendisini gösteriyor" dedi.

Buradan neden başka futbolcular gelmesin

Fenerbahçe forması giyerken Türkiye'den transfer edilen Eljif Elmas ve Kim Min-Jae ile ilgilil olarak buradan çok fazla futbolcu alınabileceklerini gördüklerini belirten Spalletti "Buradan neden başka futbolcular gelmesin. Aslında şöyle söyleyeyim, çok kaliteli futbolcuların olduğunu biliyoruz. İsimleri vermeyeceğim ki isimleri bizde kalsın, olursa ki bizden başkası almasın o oyuncuları" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler