Çanlar Antalyaspor İçin Çalıyor! FIFA...

08.12.2022 - 11:24 | Son Güncellenme: 08.12.2022 - 11:33

Paul Mukairu ve Enzo Crivelli’den dolayı olan borçlar sebebiyle transfer engeli alan Antalyaspor’da Andrea Poli ve Deni Milosevic de FIFA’nın yolunu tuttu.

Çanlar Antalyaspor İçin Çalıyor! FIFA...

AJANSSPOR-HABER

FIFA’nın transfer tahtasını kapattığı Antalyaspor’a yeni cezalar yolda. Paul Mukairu ve Enzo Crivelli sebebiyle transfer engeli alan Akdeniz ekibinin eski futbolcuları Deni Milosevic ve Andrea Poli de FIFA’nın yolunu tuttu. 

Poli ve Milosevic alacakları için FIFA'ya başvurdu

Geçen sezonun tamamlanmasının ardından 110 bin Euro’luk alacağı için Antalyaspor’a ihtarname gönderen Poli ile birlikte sezon başında Sakaryaspor’a kiralanan Deni Milosevic’in de FIFA’ya başvurduğu ve kararın kısa zaman içerisinde alınacağı öğrenildi.

Antalyaspor'un Milosevic ve Poli’ye ne kadar ödeme yapacağı belli değil

Paul Mukairu ve Enzo Crivelli için 600 bin Euro civarında bir ödeme yapması gereken Antalyaspor’a Deni Milosevic ve Andrea Poli’ye ise ne kadar ödemesi gerektiği henüz bilinmiyor. 

İlgini Çekebilir
Ceyhun Kazancı'dan transfer itirafı! Feghouli, Ziyech, Caner...
Habere Git

Ödemeleri yapabilmek için çalışma başlatan Antalyaspor, söz konusu futbolcularla pazarlıklara başladı. 

Poli 32 maçta gol katkısı yapamadı

2020-2021 sezonu başında İtalya’nın Bologna takımından transfer edilen Andrea Poli, Kırmızı-Beyazlı formayla 32 maça çıkarken, gol sevinci yaşayamadı ve 2 asist yaptı. 1 yıl daha olan sözleşmesi, sezon başında karşılıklı anlaşılarak fesih edilen 33 yaşındaki futbolcu, Serie B takımlarından Modena’ya transfer oldu.

Milosevic'in maaşının bir bölümünü Antalyaspor ödüyor

Geçen sezon hayal kırıklığı yaratan futbolcular arasında yer alan Deni Milosevic, son 17 haftada süre alamadı. Ligde sadece 15 maça çıkan deneyimli orta saha oyuncusu, 484 dakika sahada kalarak skor katkısı sağlayamadı. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un listesindeydi! Kulübüne rest çekti...
Habere Git

Sezon başı antrenmanlarına alınmayan Boşnak futbolcu, daha sonra Sakaryaspor’a kiralık olarak gönderildi. Yapılan anlaşma gereği Milosevic’in maaşının bir bölümü de Antalyaspor tarafından ödeniyor.

Öte yandan Antlayaspor, dün Corendon Airlines Park'ta ağırladığı SSC Napoli'ye 3-2 mağlup oldu.

İlgini Çekebilir
Eski forvetler golü Antalyaspor'a attı: Büyük darbe!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler