Transferin gözde ismi Ali Akman’a rakip oldu!

12.07.2021 - 17:03 | Son Güncellenme: 12.07.2021 - 17:07

Fenerbahçe ve Beşiktaş ile adı anılan Rafael Santos Borre, Bursaspor’dan ayrılan Ali Akman’ın da formasını giyeceği Eintracht Frankfurt’a transfer oldu.

Transferin gözde ismi Ali Akman’a rakip oldu!

AJANSSPOR-HABER

Transferde Türk kulüplerinin ilgilendiği isimler arasında yer alan Rafael Santos Borre’nin yeni takımı belli oldu. Kolombiyalı golcü, Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt’la anlaştı. 

River Plate'e veda etti 

25 yaşındaki futbolcu sözleşmesinin sona erdiği eski kulübü River Plate’e sosyal medyadan veda mesajı yayınladı. Borre, Eintracht Frankfurt ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın listesindeydi

Arjantin basınında çıkan haberlere göre hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş bonservisi elinde bulunan Rafael Santos Borre’yi transfer listesine almıştı. Ancak golcü oyuncunun tercihi Bundesliga oldu.

Ali Akman'la forma savaşı verecek

Öte yandan Eintracht Frankfurt’a giden Borre burada aynı mevkide oynayan temsilcimiz Ali Akman ile forma rekabetine girecek. Ali Akman da geçen sezon olaylı bir şekilde Bursaspor’dan ayrılıp Frankfurt’a imza attı.

Bursaspor'a para kazandırmadan gitti

Bursaspor’un sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen genç yıldız kadro dışı bırakılmış, daha sonra da yeşil-beyazlılara bonservis bedeli kazandırmadan Eintracht Frankfurt’un yolunu tutmuştu. Ali Akman’ın bu tutumu maddi sıkıntı içinde olan Bursaspor yönetiminin büyük tepkisini çekmişti.   

Senin için hazırladığımız haberler