Transferde Avrupa heyecanı! İşte son güne sığdırılan transferler...

04.09.2023 - 18:34 | Son Güncellenme: 05.09.2023 - 00:55

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kadrolarını UEFA'ya bu gece yarısına kadar bildirmeleri gerekiyor. İşte detaylar...

Transferde Avrupa heyecanı! İşte son güne sığdırılan transferler...

AJANSSPOR-HABER

Bu sezon ülkemizi Avrupa'da temsil eden Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kadrolarını saat 01.00'e kadar UEFA'ya bildirmeleri gerekiyor. Peki temsilcilerimiz hangi futbolcuları kadrosuna kattı ve hangi futbolcular ile ilgileniyor? İşte detaylar...

Tayfur Bingöl yeniden Beşiktaş'ta

Ülkemizi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil eden Beşiktaş, geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Alanyaspor'un başarılı oyuncusu Tayfur Bingöl ile sözleşme imzaladı.

Beşiktaş'ta hedef Nicolas Pepe ve Eric Bailly

Siyah-Beyazlılar'ın İngiltere Premier Ligi'nde Arsenal forması giyen ve kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Nicolas Pepe, ayrıca yine İngiliz kulübü Manchester United'da oynayan Eric Bailly ile anlaşma sağladığı. Beşiktaş oyuncunun lisansını çıkardı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Mendy tamam! İşte geliş tarihi...
Habere Git

Galatasaray'da Davinson Sanchez ve Tanguy Ndombele'yi açıkladı

Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında temsil edecek olan bir başka temsilcimiz Galatasaray, Tottenham'da forma giyen orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele ve savunma oyuncusu Davinson Sanchez ile görüşmelere başladığını açıkladı. Sarı-Kırmızılı ekip Davinson Sanchez ile de 4 yıllık sözleşme imzaladığını TFF'ye bildirdi.

Sarı-Kırmızlı ekip, ayrıca iki oyuncu için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) lisans kaydını açtı. 

Matias Vecino transferine taraftar karşı çıktı

Galatasaray'ın, İtalya Ligi'nde Lazio forması giyen Matias Vecino ile de anlaştığı iddia edildi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, bu iddia sonrası sosyal medyada yönetime tepki gösterdi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan çifte transfer
Habere Git

Yönetimin bu tepki sonrası Uruguaylı orta sahası transferinden vazgeçtiği, hatta Vecino'yu getirmek için kiralanan özel jetin İtalya'ya gitmekten vazgeçtiği belirtildi. Ayrıca Lazio teknik direktörü Maurizio Sarri'nin de, Matias Vecino'nun kadroda tutulmasını istediği öğrenildi.

Fenerbahçe'den transfer harekatı

Fenerbahçe, Arsenal'ın yıldızı Jorginho için yeni bir teklifte bulundu. Brezilya asıllı İtalyan futbolcu için daha önce yaptığı girişimlerden sonuç alamayan Sarı-Lacivertliler, Avrupa'da transfer döneminin sona ermesinin ardından İngiliz ekibinin kapısını bir kez daha çaldı. Jorginho'u ikna eden Fenerbahçe'nin Arsenal ile görüşmelerde önemli aşama kaydettiği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin ilgilendiği diğer oyuncular ise Al-Musrati, Guido Rodriguez, Fabricio Diaz...

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Eric Bailly ile anlaşma sağladı!
Habere Git

- Jorginho - Arsenal, Partey sakatlığının ne kadar süreceği kesinleşmediği için temkinli. Absürt isteklerde bulunuyor. 

- Al Musrati - İsmail Kartal’ın en çok istediği profil. Braga’nın vereceği cevap bekleniyor. 

- Guido - Gidilen isimlerden sonuç alınamazsa şartlar bir daha zorlanacak. İstenen bir isim. 

- Diaz - Listede var. Son alternatifler arasında düşünülüyor. Yönetimin ana hedefi kalitesi tartışmasız bir isim indirmek.

Bu isimlere ek olarak, yüksek profilli bir kaç oyuncu daha listede var. Listeye yetişmese dahi ana hedef kaliteli bir oyuncu indirmek.

Senin için hazırladığımız haberler