Transfer haberleri | Beşiktaş, Eric Bailly ile anlaştı

04.09.2023 - 18:01 | Son Güncellenme: 04.09.2023 - 18:12

Dün Süper Lig'de sahasında Sivasspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, Premier Lig ekibi Manchester United forması giyen Eric Bailly ile anlaşma sağladı...

Transfer haberleri | Beşiktaş, Eric Bailly ile anlaştı

Trendyol Süper Lig'in dördüncü hafta mücadelesinde Sivasspor'u sahasında 2-0 mağlup eden ve milli araya moralli giren Beşiktaş, transfer çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor.

Beşiktaş, Eric Bailly ile anlaştı

Sports Digitale'de yer alan habere göre; Siyah-Beyazlılar, İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United forması giyen savunma oyuncusu Eric Bailly ile 1 yıllığına anlaşmaya vardı.

Yapılan anlaşmaya göre sözleşme şartlarında opsiyon yılı maddesinin de bulunduğu ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Tayfur Bingöl resmen Beşiktaş'ta
Habere Git

Manchester United ile sözleşmesini sonlandırmak için toplantı yapıyor

29 yaşındaki Eric Bailly'nin an itibarıyla Manchester United ile olan sözleşmesini sonlandırmak için toplantı yaptığı ve sözleşmesini feshetmesi durumunda ise Beşiktaş'a transfer olacağı belirtildi.

38 milyon Euro'ya Manchester United'a transfer olmuştu

Geçen sezon Fransız ekibi Marsilya'da kiralık olarak forma giyen 29 yaşındaki savunma oyuncusu, 2016 yılında Villarreal'den Manchester United'a 38 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Manchester United kariyeri

Kırmızı Şeytanlar ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden ve 1 yıllıkta opsiyonu bulunan Fildişi Sahili milli oyuncu, İngiliz ekibi ile çıktığı 113 karşılaşmada 1 gol ve 1 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, transferi bitirdi!
Habere Git

Fildişi Sahili Milli Takım performansı

2015'ten bu yana Fildişi Sahili Milli Takım formasını da giyen başarılı oyuncu, görev aldığı 49 karşılaşmada 2 gol ve 1 asist kaydederken 10 kez de sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler