Trabzonspor, Beşiktaş'ın görüştüğü Nicolas Pepe ile ilgileniyor

06.09.2023 - 23:19 | Son Güncellenme: 06.09.2023 - 23:22

Transfer haberleri. Trabzonspor, Beşiktaş'ın sağlık kontrolünden geçirdiği ancak henüz anlaşamadığı sağ kanat oyuncusu Nicolas Pepe ile ilgileniyor...

Trabzonspor, Beşiktaş'ın görüştüğü Nicolas Pepe ile ilgileniyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Berat Özdemir ile sözleşme imzalayan ve Angers'te forma giyen Batista Mendy ile de anlaşmaya varan Trendyol Süper Lig ekibi Trabzonspor, sürpriz bir isimle görüşüyor.

Trabzonspor, Nicolas Pepe ile ilgileniyor

Foot Mercato sitesinde yer alan habere göre; Bordo-Mavililer, İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal'de forma giyen ve kadroda düşünülmeyen Nicolas Pepe ile ilgileniyor.

Sözleşme 1 yıl

Haberde, Trabzonspor'un transferi tamamlamaya çalıştığı ve anlaşılması halinde sağ kanat oyuncusuyla bir yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a 80 milyon Euro'luk yıldız! Beşiktaş detayı...
Habere Git

Beşiktaş sağlık kontrolünden geçirdi

Bilindiği üzere, 28 yaşındaki yıldız oyuncunun Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı hatta oyuncunun pazartesi günü sağlık kontrolünden geçtiği ancak daha sonra yapılan görüşmelerin durduğu iddia edilmişti. 

Al Shabab da istiyor

Öte yandan Suudi Arabistanb Ligi ekiplerinden Al Shabab kulübünün, Nicolas Pepe'yi kadrosuna katmak için Arsenal ile görüşmelere başladığı öğrenildi. İngiliz ekibinin, Suudi ekibinden 2 milyon Sterlin istediği ve görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

Arsenal kariyeri

İngiliz kulübü ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, Arsenal ile çıktığı 112 maçta 27 gol ve 21 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da hedef Emmanuel Dennis!
Habere Git

Geçen sezonki performansı

Geçen sezon Nice kulübünde kiralık olarak forma giyen ve Arsenal'de kadroda düşünülmeyen yıldız oyuncu, çıktığı 28 karşılaşmada 8 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler