Harry Kane, Tottenham'dan ayrıldı, Bayern Münih'e Transfer Oldu

12.08.2023 - 10:57 | Son Güncellenme: 12.08.2023 - 11:20

Harry Kane, Tottenham Hotspur'a veda etti... Bayern Münih ile anlaşan İngiliz forvet oyuncusu Kane, sosyal medya hesabından kulübüne veda ettiğini açıkladı.

Harry Kane, Tottenham'dan ayrıldı, Bayern Münih'e Transfer Oldu

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih ile anlaşmaya varan Harry Kane, Tottenham Hotspur'a veda ettiğini duyurdu.

Sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan İngiliz yıldız, "Kariyerim boyunca benim için çok şey yapan bir kulübe ve taraftarlara nasıl veda edeceğimi kelimelerle ifade etmek gerçekten de çok zor. 

"Teşekkürler Tottenham"

Her zaman kalbimde olacaksınız. Teşekkürler Tottenham, teşekkürler Tottenham taraftarları" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Macar sağ kanat!
Habere Git

Harry Kane, Bayern Münih ile sözleşme imzaladı

İngiliz kulübüne veda eden forvet oyuncu, Bayern Münih için sağlık kontrolünden geçti ve sözleşmeye imza attı. Alman devi transferi resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Bayern Münih, Tottenham'dan Harry Kane ile sözleşme imzaladı. İngiliz golcü Alman kulübü ile 2027 yılına kadar sözleşmeye imza attı. Kane, Münih ekibinde 9 numaralı formayı giyecek" ifadelerine yer verildi.

"Çok mutluyum"

İmza sornası bir açıklama yapan Kane, "Artık Bayern'in bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bayern Münih dünyanın en büyük kulüplerinden biri ve kariyerimde hep en üst seviyede ilerlemek ve kendimi kanıtlamak istediğimi söylemişimdir. Bayern kazanma kültürü olan bir kulüp. Burada olmak çok iyi hissettiriyor" dedi. 

Bundesliga tarihinin en pahalı oyuncusu Harry Kane

Bayern Münih'in, 4 yıllık sözleşme imzaladığı Harry Kane için Tottenham Hotspur'a 100 milyon Euro bonservis ve 20 milyon Euro'ya varabilecek bonus ödeyeceği belirtildi. Kane, ayrıca Bundesliga tarihinin de en pahalı transferi olacak.

İlgini Çekebilir
Flaş | Çebi, Talisca için Al-Nassr'a teklif yaptı!
Habere Git

Tottenham Hotspur performansı

Futbola Tottenham altyapısında başlayan 30 yaşındaki yıldız oyuncu, çıktığı 435 karşılaşmada 280 gol ve 64 asist kaydetti. 

İngiltere Milli Takımı'nda da oynayan Kane, görev aldığı 84 karşılaşmada 58 gol ve 18 asistlig performans sergiledi. İngiliz oyuncu Tottenham dışında Norwich City, Leicester City, Leyton Orient ve Milwall formalarını da giydi.

İlgini Çekebilir
Messi durmuyor, durdurulamıyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler