Lucas Torreira'nın Galatasaray'dan ayrılma sebebi belli oldu

12.12.2022 - 18:20 | Son Güncellenme: 12.12.2022 - 18:37

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Uruguaylı Lucas Torreira sarı kırmızılı takımdan ayrılmak istediğini menajeri açıklamıştı. Bu durumun sebebi belli oldu

Lucas Torreira'nın Galatasaray'dan ayrılma sebebi belli oldu

Uruguay Milli Takımı ile Dünya Kupası'na giden Galatasaraylı oyuncu Torreira turnuvada forma şansı bulamadı. Oyuncunun menajeri geçtiğimiz günlerde bir ayrılık açıklaması yapmıştı.

Menajeri İtalya'ya dönmek istiyor dedi

Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur, Torreira'nın İtalya'ya dönme düşüncesi olduğunu açıklamış ve, "O Galatasaray'da bir sezonu tamamlayıp Serie A'ya dönmek istiyor. İtalya'ya ve İtalyan futboluna büyük bir sevgisi var" demişti. 

Milli Takım etkisi

Torreira'nın bu kararının arkasında Milli Takım var. Arsenal ve Fiorentina'da oynarken Uruguay ile daha çok şans bulan Torreira, Galatasaray'daki yüksek formuna rağmen yedek kaldı ve ayrılık kararı verdi. 

İlgini Çekebilir
Rashica Galatasaray'da kalacak mı? Temsilcisi açıkladı
Habere Git

15 milyon Euro isteniyor

Galatasaray'dan Milli Takımda daha çok forma giymek için ayrılmak isteyen Torreira Arsenal'den 6 milyon Euro'ya transfer edilmişti. Uruguaylı oyuncu için Galatasaray 15 milyon Euro'dan düşük bir bonservis bedeline ikna olmayacak.

6 numara problemi

Galatasaray'da iyi bir form yakalayan Torreira'nın takımdan ayrılma ihtimali yönetimi düşündürüyor. Daha önce 6 numara pozisyonunda büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray o bölge için şimdiden transfer için kolları sıvadı. 

Amigoluk yaptı

Öte yandan Lucas Torreira, profesyonel kariyerine başladığı Atletica de Julio için amigoluk yaptı. 90 dakika boyunca tribünlerden taraftarlarla marşlar söyleyen Galatasaraylı oyuncunun bu görüntüsü kameralara yansıdı. 

12 maçta bir asist

Galatasaray taraftarının sevdiği isimlerden biri olan Torreira sarı kırmızılı forma ile 12 Süper Lig maçına çıkarken bir asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler