Aykut Erçetin'den Milot Rashica açıklaması

12.12.2022 - 16:46 | Son Güncellenme: 12.12.2022 - 17:02

Galatasaray'a sezon başında Norwich City'den kiralık olarak transfer olan Milot Rashica'nın temsilcisi Aykut Erçetin Radyospor'da Özgür Sancar'a açıklamalar yaptı

Aykut Erçetin'den Milot Rashica açıklaması

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'e verilen Dünya Kupası arasında çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Başakşehir maçında sol dizine aldığı darbeden dolayı kemik ödemi oluşan Milot Rashica henüz takıma katılmadı. Kosovalı oyuncunun temsilcisi Galatasaray eski kalecisi Aykut Erçetin açıklamalar yaptı. 

Rashica'nın yapacaklarından kimsenin şüphesi yoktu

Aykut Erçetin "Rashica Türkiye'ye uyum sorununu atlattıktan sonra zaten Almanya'da ve Premier Lig'de yaptıkları ortada. Burdaki kimsenin şüphesi yoktu. Zaten yaptıklarından herkes memnun. Şu an bir sakatlığı var ama daha iyi gidiyor. Okan hoca da söyledi. 

Eşinden dolayı adaptasyon sorunu yaşamadı

Eşinin Kosovalı bir Türk olmasından dolayı Türkçe'yi çok rahat bir şekilde konuşuyorlar. Dil faktörü de adaptasyon sorununu atlatmasında yardımcı oldu. Ailesinin de etkisiyle Türkiye'ye uyumu çok rahat oldu. Rashica oynamaya başladı yabancı kuralı nedeniyle değişikliğe gidildi ve kendisini gösterdi. 11'e yerleşti zaten.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ve Fenerbahçe, transferde karşı karşıya
Habere Git

Sakatlığını henüz atlatamadı

Kemik ödeminden dolayı sakatlığı biraz uzun sürebilir. Kolay bir sakatlık değil. Tatilde fizyoterapistle tedaviye devam etti. Takımla idmanlara çıkamadı henüz. İlk maçlara hazırlanabilir umuyoruz. İdmanlara çıkamadığı için maç temposunu yakalaması zor olabilir. Icardi, Oliveira, Yunus'un da sakatlıkları var. Okan hoca da 11 için düşünüyordur nasıl yapacağını.

Fenerbahçe maçında oynar mı?

18. hafta oynanacak olan Fenerbahçe derbisine hazır olur mu bilmiyoruz çünkü bu Milot'un dayanıklılığına bağlı Galatasaray doktoru Yener İnce ile de alakalı. Bunun cevabını vermek zor.

Transfer iki kulüp arasında gerçekleşecek

Rashica'nın bonservisi alınması konusunda bize haber verilmedi. Galatasaray'da çok mutlu burayı seviyor. Ama transfer iki kulüp arasında gerçekleşecek. Norwich City'de zor bir fikstür vardı büyük takımlara karşı oynadılar. Milot top sahibi olan takımlarla verimli oluyor. Norwich daha savunma yapan takımda faydalı olması zor. Almanya'da da gösterdiği performansını biliyorlar Werder Bremen'de

Galatasaray'da kalmak istiyor

Norwich City ne kadar istiyor tüm hakları için bilmiyoruz daha ama zaman içinde belli olabilir. Lig'de kalmalarıyla ilgili. Milot'u da Galatasaray taraftarıı seviyor ve kalmalarını istiyorlar. Oyuncu da burda çok mutlu ailesi de burayı seviyor kalmak istiyor. Burayı benimsediler." ifadelerini kullandı.

7 maçta iki asist

Galatasaray yönetimi ise Rashica'yı opsiyonsuz şekilde Norwich City'den kiraladı. Sezon sonu için bonservisini almayı planlayan yönetim 6 milyon Euro'ya çıkabilir. Milot Rashica, sarı kırmızı formayı giydiği 7 maçta 2 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler