Theofanis Gekas, Darıca Gençlerbirliği ile anlaştı!

19.10.2023 - 09:57 | Son Güncellenme: 19.10.2023 - 10:10

TFF 3. Lig takımlarından Darıca Gençlerbirliği, Theofanis Gekas ile Futbol Direktörlüğü görevi için prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu. Detaylar.

Theofanis Gekas, Darıca Gençlerbirliği ile anlaştı!

AJANSSPOR-HABER

TFF 3. Lig ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği, Theofanis Gekas ile Futbol Direktörlüğü görevi için prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu.

Darıca Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Gekas oldu

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Theofanis Gekas ile Futbol Direktörlüğü görevi için prensip anlaşmasına varmıştır. İmza töreni ve basın toplantısı ile alakalı bilgilendirme önümüzdeki günlerde yapılacaktır.

Hoş geldin Theofanis Gekas!" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Yusuf Sarı'ya talip çıktı!
Habere Git

Akhisarspor performansı

Son olarak Akhisarspor'da teknik direktör olarak görev yapan Yunan çalıştırıcı, çıktığı 16 karşılaşmada 2 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 14 puan topladı ve maç başına da 0.88 puan ortalaması yakaladı.

Futbolculuk döneminde uzun yıllar Türkiye'de oynayan Gekas; sırasıyla Akhisarspor, Eskişehirspor, Sivasspor, Samsunspor, Konyaspor gibi takımların formalarını giydi.

Yunan çalıştırıcı 2017 yılında Sivasspor'dan ayrıldıktan sonra futbol kariyerini noktalamıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Kerem ve Abdülkerim kararı!
Habere Git

Bilindiği üzere ülkemizde uzun yıllar forma giyen Theofanis Gekas gibi Bursaspor'un efsane futbolcularından Pablo Martin Batalla da, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nilüfer Belediyespor ile anlaşmıştı. Arjantinli çalıştırıcı çıktığı ilk maçında sahadan galibiyetle ayrılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler