Transfer haberleri | Nice ve Rennes, Yusuf Sarı'yı takip ediyor

19.10.2023 - 09:31 | Son Güncellenme: 19.10.2023 - 09:50

Süper Lig takımlarından Adana Demirspor forması giyen Yusuf Sarı'ya talip çıktı. Fransa Ligi'nden bazı takımlar milli futbolcuyu yakından takip ediyor.

Transfer haberleri | Nice ve Rennes, Yusuf Sarı'yı takip ediyor

Hem A Milli Takım'da hem de Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da performans bir performans ortaya koyan Yusuf Sarı'ya, Fransa'dan talip çıktı. Başarılı sağ kanat oyuncusuyla Süper Lig takımları da yakından ilgileniyor. İşte detaylar.

Yusuf Sarı'yı canlı izleyecekler

Fanatik'te yer alan habere göre; futbolculuğunda Ajax, Milan, Barcelona, Newcastle, Valencia, PSV ve Lille gibi devlerde oynayan ardından Ajax ve PSG’de görevlerde bulunan Adana Demirspor teknik direktörü Patrick Kluivert'tan Premier Lig'den de bazı ekiplerin Yusuf Sarı için bilgi aldığı gelen haberler arasında. Hollandalı futbol adamının tavsiyesiyle Avrupa'dan scout ekiplerinin Yusuf'u canlı olarak izleyeceği aktarılıyor.

Nice ve Rennes, Yusuf Sarı'yı takip ediyor

Adana Demirspor’la 2 yıl daha kontratı bulunan Yusuf’a bu çıkışıyla beraber yurt içinden çok yurt dışından ilgiler geliyor. Edinilen bilgiye göre Fransa’dan Nice ve Rennes takımları, 25 yaşındaki futbolcuyu yakından takip ediyor.

İlgini Çekebilir
Balotelli'den Ibrahimovic'e ağır cevap!
Habere Git

Süper Lig devleri de peşinde

Süper Lig’in devleri tarafından da ocak transfer dönemi listelerinde yer bulmaya başlayan oyuncunun devre arasında kulübüne ciddi bir gelir kazandırarak yuvadan uçma ihtimali bulunuyor. Şimdilik ilgi düzeyinde olan görüşmelerin ocak ayına doğru resmiyete doğru ilerlemesi bekleniyor.

Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'nın altyapısından yetişen Yusuf Sarı, Temmuz 2019'da 250 bin Euro bonservisle Trabzonspor'a transfer oldu. Bordo Mavili ekiple çıktığı 69 resmi maçta 5 gol, 6 asistle oynayan solak yıldız, 2.5 yıllık sürecin ardından takımdan ayrıldı ve Çaykur Rizespor'la anlaştı. Yarım sezonluk Rize macerasında 13 maçta 3 gol, 2 asistle oynayan Yusuf, Temmuz 2022'de imza attığı Adana Demirspor'da kariyerinin en büyük çıkışına imza attı.

Adana Demirspor performansı

Mavi Şimşeklerde 46 maça çıkan ve 9 gol, 13 asistle skor katkısı veren 24 yaşındaki oyuncu, A Milli Takım formasını da 2 kez giydi. Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan Yusuf Sarı'nın Adana Demirspor'la Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Kerem ve Abdülkerim kararı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler