TFF'den yüzde 75 zam! İşte hakemlerin ücretleri

11.08.2024 - 10:30 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 10:37

Süper Lig'de yeni sezon hakem tartışmasıyla başlarken TFF'de İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi hakemlerin ücretlerinde yüzde 75 zam yaptı. Yeni maaşlar belli oldu.

TFF'den yüzde 75 zam! İşte hakemlerin ücretleri

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) Mehmet Büyükekşi'nin ardından başkanlığa gelen İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk futbolunda yaşanan sorunların çözümleri için çalışmalara başladı. Hacıosmanolu yönetimi, en fazla tartışma konusu olan hakemlerin kazandığı ücretlerde iyileştirmeye gitti.

Hacıosmanoğlu hakemlere zam yaptı

Akşam'da yer alan habere göre TFF, hakemlere yüzde 75 zam yapılmasına karar verdi. Hakem ücretlerinin Ocak ayında yeniden gözden geçirileceği kaydedildi.

Hakemlerin aldıkları ücretler belli oldu

Haberde TFF yönetiminin yaptığı zamla birlikte hakemlerin ücretlerindeki artış ve maç başı ile aylık kazançları ortaya çıktı.

İlgini Çekebilir
Mourinho'dan Galatasaray maçına flaş gönderme! "Şimdi daha iyi anlıyorum"
Habere Git

Buna göre hakemlerin maç başı ücretleri 30 bin TL'den 52 bin TL'ye çıktı. Aylık maaşlar ise 120 bin TL'den 200 bin TL oldu.

Süper Lig hakem tartışmasıyla başladı

Trendyol Süper Lig'de 2024/25 sezonu hakem tartışması ile başladı. Son şampiyon Galatasaray ile Hatayspor arasında oynanan açılış maçı Sarı-Kırmızılılar'ın 2-1 üstünlüğü ile sona ermişti. Galatasaray'ın Michy Batshuayi ile bulduğu son dakika golü için ofsayt tartışmaları yapıldı.

Trio ekibi ofsayt dedi

Süper Lig maçlarının ardından beIN SPORTS ekranlarında yayınlanan Trio programında hakem kararlarını yorumlayan eski hakemler Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran, Galatasaray maçı hakkında değerlendirmede bulundu. Trio ekibi, Batshuayi'nin golünün ofsayt olduğuna karar verdi.

İlgini Çekebilir
Sezonun ilk maçında hakem tartışması! Batshuayi'nin golü ofsayt mı?
Habere Git

Batshuayi'nin golünde ofsayt var mı?

Bülent Yıldırım: Bence bu pozisyon ofsayt.

Deniz Çoban: Bence bu bir ofsayt.

Bahattin Duran: Bence gol ofsayt. Batshuayi'nin teması yeterli.

Senin için hazırladığımız haberler