Mourinho'dan Galatasaray maçına flaş gönderme! "Şimdi daha iyi anlıyorum"

11.08.2024 - 10:00 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 10:05

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, ligin ilk haftasında 1-0 kazandıkları Adana Demirspor maçının ardından Galatasaray - Hatayspor maçına gönderme yaptı.

Mourinho'dan Galatasaray maçına flaş gönderme! "Şimdi daha iyi anlıyorum"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de 2024/25 sezonu hakem tartışması ile başladı. Son şampiyon Galatasaray ile Hatayspor arasında oynanan açılış maçı Sarı-Kırmızılılar'ın 2-1 üstünlüğü ile sona ermişti. Galatasaray'ın Michy Batshuayi ile bulduğu son dakika golü için ofsayt tartışmaları çıkarken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho da bu maça göndermede bulundu.

Mourinho Adana Demirspor maçından sonra gönderme yaptı

Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında evinde Adana Demirspor'u konuk etti. Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'de Edin Dzeko'nun attığı golle maçı 1-0 kazanmayı başardı. Mücadelenin ardından teknik direktör Jose Mourinho açıklama yaptı. Mourinho'nun Galatasaray maçına yaptığı gönderme dikkat çekti.

"Şimdi daha da iyi anlıyorum"

Portekizli teknik adam, "Lig hakkında konuşacak olursak, Cuma akşamı Galatasaray-Hatayspor maçı oynandı. Bu akşam da biz oynadık. Çok fazla şey öğrendim. Zaten bana harika bilgiler verildi. Ancak şimdi daha da iyi anlıyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Mourinho'dan itiraf: "Takım iyi durumda olmaktan çok uzak"
Habere Git

Trio ekibi ofsayt dedi

Süper Lig maçlarının ardından beIN SPORTS ekranlarında yayınlanan Trio programında hakem kararlarını yorumlayan eski hakemler Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran, Galatasaray maçı hakkında değerlendirmede bulundu. Trio ekibi, Batshuayi'nin golünün ofsayt olduğuna karar verdi.

Batshuayi'nin golünde ofsayt var mı?

Bülent Yıldırım: Bence bu pozisyon ofsayt.

Deniz Çoban: Bence bu bir ofsayt.

Bahattin Duran: Bence gol ofsayt. Batshuayi'nin teması yeterli.

Senin için hazırladığımız haberler