Trabzonspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

17.09.2023 - 08:10 | Son Güncellenme: 17.09.2023 - 18:59

Süper Lig'in beşinci hafta mücadelesinde Trabzonspor, sahasında Beşiktaş ile karşılaşıyor... İşte karşılaşma ile ilgili detaylar ve İlk 11'ler...

Trabzonspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, Beşiktaş ile karşılaşıyor.

Hakem Volkan Bayarslan

Papara Park'ta saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports HD 1'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Bu sezon ligde çıktığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde eden bordo-mavililer, 6 puanla arzu ettiği başlangıcı yapamadı. Karadeniz ekibi, sahasında Bitexen Antalyaspor'u 1-0 yendikten sonra İstanbul'da Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu. Ligin üçüncü haftasında sahasında Çaykur Rizespor'a karşı 3-2'lik yenilgiyle sahadan ayrılan bordo-mavililer, Kasımpaşa'yı deplasmanda 5-1'lik sonuçla geçti.

Trabzonspor'un eksikleri

Trabzonspor'da bu müsabaka öncesi Mislav Orsic, Joaquin Fernandez ve Hüseyin Türkmen'in sakatlıkları bulunuyor. Yeni transfer Nicolas Pepe'nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

Karadeniz ekibinde yeni transferler Paul Onuachu, Batista Mendy, Berat Özdemir ve Umut Güneş'in ilk kez maç kadrosunda yer almaları bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen'den Galatasaraylı yıldıza: "İlk 11'deki son maçıydı"
Habere Git

Bu sezon ligde çıktığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik yaşayan Beşiktaş ise, hanesine 7 puan yazdırdı. VavaCars Fatih Karagümrük'ü 1-0 ve EMS Yapı Sivasspor'u 2-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, Pendikspor ile de 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın ligin 3. haftasında Yukatel Adana Demirspor ile oynaması gereken karşılaşma, iki takımın Avrupa kupalarındaki müsabakaları nedeniyle ertelenmişti.

Beşiktaş'ta Amartey yok

Beşiktaş'ta bel ağrısı tanısı tedavisi süren Daniel Amartey, Trabzonspor ile oynanacak maçın kadrosında yer almadı.

İlgini Çekebilir
"Kerem Potter" büyülüyor Cimbom dörtlüyor!
Habere Git

Trabzonspor, sahasında "Üç büyükler"e karşı galibiyet özlemini bitirme peşinde

Beşiktaş'ı konuk edecek Trabzonspor, İstanbul'un "Üç büyükler"ine karşı 266 gün sonra galibiyet elde etmeye çalışacak.

İstanbul'un üç büyük ekibi Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı son galibiyetini, geçen sezonun 14. haftasında 24 Aralık 2022 tarihinde Fenerbahçe'yi sahasında 2-0 yenerek elde eden bordo-mavililer, daha sonra üç puan sevinci yaşayamadı.

Rakipleri önünde çıktığı son 4 müsabakada 3 yenilgi ve 1 beraberlik yaşayan Trabzonspor, galibiyet elde edemedi. Karadeniz ekibi, Beşiktaş'ı mağlup etmesi halinde 266 gün sonra bu rakiplerine karşı çıktığı bir maçta galibiyet özlemini sonlandırmış olacak ve şampiyonluk yarışında "ben de varım" diyecek.

Milli arada kadrosunu Berat Özdemir, Batista Mendy, Nicolas Pepe, Paul Onuachu, Umut Güneş gibi oyuncularla güçlendirerek taraftarlarını heyecanlandıran bordo-mavililer, siyah-beyazlı ekiple oynayacağı maça odaklanmış durumda.

Yeni yılda ilk olacak

Trabzonspor, 2023 yılında büyük rakipleri karşısında ilki gerçekleştirmenin mücadelesini verecek. Bordo-mavili takım, galip geldiği Fenerbahçe maçının ardından çıktığı 4 maçta 3 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Bu süreçte Beşiktaş ile Trabzon'da oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Karadeniz ekibi, Galatasaray'a deplasmanda geçen sezon 2-1, bu sezon 2-0, Fenerbahçe'ye de deplasmanda 3-1 mağlup oldu.

İlgini Çekebilir
Deneyimli hakemler Galatasaray'ın penaltı beklediği pozisyonları değerlendirdi!
Habere Git

Trezeguet ve Gomez ön plana çıktı

Trabzonspor, oynadığı son 5 büyük maçta rakip fileleri 4 kez havalandırırken, goller Trezeguet ve Gomez'den geldi.

Karadeniz ekibinin sahasında Fenerbahçe'yi 2-0 yendiği karşılaşmada Gomez ve Trezeguet 1'er gol kaydederek galibiyette önemli rol oynadı. Galatasaray'a İstanbul'da 2-1 kaybedilen maçta Gomez, Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olunan maçta da Trezeguet rakip fileleri havalandırdı.

Beşiktaş ile Trabzon'da oynanan karşılaşma ise golsüz sona ermişti.

Büyük maçlarda gol atan oyunculardan Gomez, bu sezon İspanya'nın Cadiz ekibine transfer olurken, Trezeguet kadroda yer alıyor. Sakatlığı nedeniyle son 2 lig maçında forma giyemeyen Trezeguet'nin durumu düzelirken, yarın kadroya dahil edilmesi bekleniyor.

İlk 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Benkovic, Eren, Mendy, Bardhi, Bakasetas, Abdülkadir, Visca, Onuachu

Beşiktaş:  Mert Rosier, Necip, Colley, Onur Amir, Salih, Rashica, Gedson, Rebic, Cenk Tosun

Senin için hazırladığımız haberler