Rıdvan Dilmen'den Samsunspor Maçı Sonrası Tete'ye Sert Eleştiri

17.09.2023 - 00:03 | Son Güncellenme: 17.09.2023 - 00:11

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Samsunspor'u 4-2 geçen Galatasaray'da yeni transferlerden Tete'nin performansını sert sözlerle eleştirdi. İşte detaylar...

Rıdvan Dilmen'den Samsunspor Maçı Sonrası Tete'ye Sert Eleştiri

AJANSSPOR - HABER

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Samsunspor'u 4-2 yendiği maçla ilgili değerlendirmesinde Tete'yle konuştu ve bu maçın onun için 11'de çıktığı son maçı olduğunu söyledi. 

"Tete'nin ilk 11'deki son maçıydı, söyleyeyim size"

Galatasaray'ın Samsunspor'a göre daha iyi oynadığını söyleyen Rıdvan Dilmen, yeni transferlerden Tete'yi eleştirdi. Okan Buruk'un ön bölgede Tete'yi bir kez daha denediğini savunan Rıdvan Dilmen, Bir daha denedi diyorum bu. Tete'nin ilk 11'deki son maçıydı söyleyeyim size." ifadelerini kullandı.

"Tete, Galatasaray seviyesinde değil"

Tete'nin gelişime açık olduğunu ancak şu anda Galatasaray seviyesinde olmadığını vurgulayan ünlü yorumcu, "Oradaki oyuncu bence Hakim Ziyech'tir." diye konuştu. 

İlgini Çekebilir
"Kerem Potter" büyülüyor Cimbom dörtlüyor!
Habere Git

"Kerem'i kesecek oyuncu yok" 

Bu sezon Üç Büyükler'in zor maç kaybedeceklerini kaydeden Dilmen, Kerem Aktürkoğlu'na da ayrı bir parantez açtı ve şöyle konuştu;

"Kerem Aktürkoğlu, Ferdi Kadıoğlu'yla birlikte en iyi gelişim gösteren futbolcu. Şu anda Kerem'i kesecek Türkiye sınırlarında oyuncu yok." 

Rıdvan Dilmen'den Cihan Aydın'a övgü

Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın hakemi Cihan Aydın'ı övdü ve "Geçen sezon bu hakem 9 maç yönetmiş. Bugün de taraftardan etkilenmedi. Bu hakem daha 31 yaşında. Pozisyonlara yakın, cin gibi. Muazzam maç yönetti. Bu hakem çok etkili geliyor, söylüyorum." yorumlarını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler