Süper Lig takımı Emre Belözoğlu'nu getiriyor

03.10.2023 - 08:53 | Son Güncellenme: 03.10.2023 - 09:05

Son dakika haberleri | Teknik direktör Emre Belözoğlu'nun Süper Lig'den bir takımın radarında olduğu iddia edildi. İşte tüm detaylar...

Süper Lig takımı Emre Belözoğlu'nu getiriyor

Son olarak Başakşehir'i çalıştıran Emre Belözoğlu için dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Trendyol Süper Lig'de mücadele eden bir takımın Emre Belözoğlu'nu radarına aldığı öne sürüldü.

Ankaragücü'nün yeni teknik direktör adayı

Milliyet'te yer alan habere göre Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü, Tolunay Kafkas ile yolların ayrılmasından sonra Emre Belözoğlu'nu teknik direktör adayları arasında aldı.

Emre Belözoğlu ile görüşmeler başlayacak

Başkent temsilcisi alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Tolunay Kafkas ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetmişti. MKE Ankaragücü'nün Emre Belözoğlu ile görüşmelere başlayacağı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Tolunay Kafkas ile yollar ayrıldı! En güçlü aday Çalımbay
Habere Git

Diğer aday Çalımbay

Öte yandan MKE Ankaragücü'nün bir diğer teknik direktör adayının Rıza Çalımbay olduğu belirtildi. Son olarak Sivasspor'u çalıştıran ve Samsunspor ile de görüşen tecrübeli teknik adamın Ankaragücü'ne sıcak baktığı ve anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

Emre Belözoğlu'nun Başakşehir performansı

Başakşehir'in başında toplam 86 maça çıkan Emre Belözoğlu, 44 galibiyet elde etti. 21 beraberlik ve 21 mağlubiyet yaşayan 43 yaşındaki teknik adam, 1.78 puan ortalaması tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler