Sivasspor, Achilleas Poungouras İle Sözleşme İmzaladı

11.08.2023 - 15:58 | Son Güncellenme: 11.08.2023 - 16:02

Transfer Haberleri: Trendyol Süper Lig ekibi Sivasspor, Panathinaikos’tan Yunan Stoper Achilleas Poungouras'ı resmen transfer ettiğini açıkladı. Detaylar...

Sivasspor, Achilleas Poungouras İle Sözleşme İmzaladı

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren EMS Yapı Sivasspor, 27 yaşındaki stoper Achilleas Poungouras'ın transferi konusunda anlaşmaya vardığını açıkladı.

2 yıllık sözleşme imzalandı

 Sivas'a gelen Poungouras kendisini 2 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. 

Ajansspor duyurmuştu

Sivasspor'un  son 5 sezondur Yunanistan’ın köklü kulübü Panathinaikos’un formasını giyen 27 yaşındaki Achilleas Poungouras ile anlaşma sağladığını daha önce Ajansspor'dan Nazım Türknas özel haberi ile duyurmuştu.

İlgini Çekebilir
Sivasspor'dan bir yeni bir eski transfer!
Habere Git

Achilleas Poungouras'ın kariyeri

Ülkesi Yunanistan'ın PAOK takımında futbola başlayan Achilleas Poungouras, PAE Veria, Arka Gdynia ve son olarak Panathinaikos'ta forma giydi. Transfermarkt verilerine göre 27 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 600 bin Euro.

Achilleas Poungouras'ın performansı

2022/23 sezonunda 11 kez sahaya çıkan Achilleas Poungouras, 811 dakika süre buldu. Takımına skor katkısı sağlayamayan tecrübeli savunmacı, kart da görmedi.

Achilleas Poungouras kimdir?

13 Aralık 1995'te Thessaloniki'de dünyaya gelen Achilleas Poungouras, futbola PAOK altyapısında başladı. Ardından PAE Veria ve Arka Gdynia formaları giyen sporcu son olarak Panathinaikos'ta görev yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler