Sivasspor Appindangoye ile Sözleşme Uzattı, Poungouras'ı Transfer Etti!

10.08.2023 - 00:34 | Son Güncellenme: 10.08.2023 - 00:47

Süper Lig ekibi Sivasspor'un, Aaron Appindangoye ile sözleşme uzatacağı, Panathinaikos’tan Yunan Stoper Achilleas Poungouras ile anlaştığı öğrenildi.

Sivasspor Appindangoye ile Sözleşme Uzattı, Poungouras'ı Transfer Etti!

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefleyen Sivasspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlı takım, listesindeki oyuncularla olan görüşmelerine hız verdi. İki futbolcunun transferi bitti.

Sivasspor, Pungouras ile anlaştı

Sivasspor, son 5 sezondur Yunanistan’ın köklü kulübü Panathinaikos’un formasını giyen 27 yaşındaki Achilleas Poungouras ile anlaşma sağladı.

Appindangoye'nin sözleşmesi uzatıldı

Ayrıca Kırmızı-Beyazlı yönetim, 4 sezondur Sivasspor formasını başarıyla terleten 31 yaşındaki Aaron Appindangoye ile yaptığı görüşmeleri başarıyla sonuçlandırdı. Tecrübeli futbolcunun sözleşmesi uzatıldı.

İlgini Çekebilir
EMS Yapı, Sivasspor'a isim sponsoru oldu
Habere Git

Achilleas Poungouras'ın kariyeri

Ülkesi Yunanistan'ın PAOK takımında futbola başlayan Achilleas Poungouras, PAE Veria, Arka Gdynia ve son olarak Panathinaikos'ta forma giydi. Transfermarkt verilerine göre 27 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 600 bin Euro.

Achilleas Poungouras'ın performansı

2022/23 sezonunda 11 kez sahaya çıkan Achilleas Poungouras, 811 dakika süre buldu. Takımına skor katkısı sağlayamayan tecrübeli savunmacı, kart da görmedi.

Aaron Appindangoye'nin kariyeri

Futbola Gabon'un FC 105 Libreville takımında başlayan Aaron Appindangoye, CF Mounana, Boavista, Evian ve Stade Lavallois dönemlerinin ardından Ümraniyespor ile Türkiye'ye adım attı. 2019'da Sivasspor'a transfer olan Gabonlu stoper, Temmuz ayında sözleşmesinin sona ermesiyle bonservisini eline aldı.

Aaron Appindangoye'nin performansı

Geride bıraktığımız sezonda Sivasspor formasıyla 26 müsabakaya çıkan Aaron Appindangoye, gol ya da asist üretemedi. 31 yaşındaki savunmacı, 1 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler