Sivasspor İki Transferde Mutlu Sona Yaklaştı! Yıldız İsim İçin İse Ayrılık Kapıda

23.07.2023 - 15:07 | Son Güncellenme: 23.07.2023 - 15:35

Süper Lig'de gelecek sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Sivasspor iki transferde sona gelirken bir isim ile de yol ayrımı kapıda. İşte detaylar.

Sivasspor İki Transferde Mutlu Sona Yaklaştı! Yıldız İsim İçin İse Ayrılık Kapıda

Nazım Türknas-AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'de taraftarlarının yoğun bir şekilde transfer beklediği kulüplerden Sivasspor’da 2 önemli transferin bitmek üzere olduğu, bir yabancı oyuncunun takımdan ayrılacağı öğrenildi. 

Kanada tanıdık ligimizden tanıdık yüz

Ülkemizde daha önce Eyüpspor ve Ankaragücü formalarını giymiş Portekiz asıllı Lüksemburglu kanat forvet Gerson Rodrigues bugün İstanbul’a gelip, imza atması ve kampa katılması bekleniyor. Oyuncu Dinamo Kiev ile sözleşmesi fesh etti.

İkinci transfer MLS'ten

İkinci transferin ise şu aşamada isminin sır gibi saklandığı, Amerikan Futbol Ligi MLS’te oynayan ve ülkesinin milli takımında da forma giyen bir stoper olduğu bilgisine ulaşıldı. 

İlgini Çekebilir
Sivasspor’a kötü haber: Mertcan Açıkgöz, Menemen FK’da kaldı!
Habere Git

Gradel yolcu rota İstanbul olabilir

3 sezondur takımın en başarılı isimlerinden bir tanesi olan ve sözleşmesi 30 Haziran 2024’de bitecek olan Max Gradel’in takımdan kesin olarak ayrılacağı gelen bilgiler arasında. Oyuncuya Başakşehir ve Pendikspor’un yoğun bir ilgisi bulunuyor. 

Gençlere önemli terfi

Ayrıca U-17 ve U-19 takımlarında başarıyla görev alan 7 genç oyuncuyla sözleşme imzalandı ve bu genç oyunculardan yeni teknik direktör Servet Çetin’in azami ölçüle faydalanacağı bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler