Sivasspor'un İstediği Mertcan Açıkgöz, Menemen FK’da Kaldı!

19.07.2023 - 10:25 | Son Güncellenme: 19.07.2023 - 10:32

Teknik direktörlük Servet Çetin'in DG Sivasspor'a transfer etmek istediği Menemen Futbol Kulübü’nde forma giyen 23 yaşındaki Mertcan Açıkgöz son kararını verdi. Detaylar...

Sivasspor'un İstediği Mertcan Açıkgöz, Menemen FK’da Kaldı!

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Transferin gözdesi konumundaki Menemen Futbol Kulübü’nün sağ kanattaki etkili ismi Mertcan Açıkgöz, yuvada kalma kararı verdi. Detaylar...

Mertcan Açıkgöz, kararını verdi

Son günlerin en çok konuşulan kulüplerinden olan 2. Lig temsilcisi Menemen FK, dış transferden sonra iç transferde de başarı sağladı. Bizzat başkan Bilgin Tokul’un görüştüğü 23 yaşındaki oyuncunun, sarı lacivertli kulüpte kalma kararı verdiği ve şampiyonluk yaşamak istediği öğrenildi. 

Sivasspor'u kabul etmedi

Genç oyuncu daha önce Süper Lig takımlarından Sivasspor ile prensip anlaşmasına varmıştı. İmza için gün sayan Sivasspor'a ise son kararını Menemen FK'da kalmak istediğini iletti.

İlgini Çekebilir
Sivasspor'dan Pelkas kararı!
Habere Git

Beşiktaş'ta yetişti

Beşiktaş altyapısında yetişen Mertcan Açıkgöz, U-19 ve U-21 takımlarında futbol oynadıktan sonra sırasıyla Eyüpspor, Sarıyer ve geçen sezon Menemen Futbol Kulübü’nü formalarını giydi.

Geçtiğimiz sezon 2. Lig temsilcisinde 30 maça çıkan genç oyuncu, 10 gollük katkı vermişti. 

Her geçen sezon performansını arttıran 22 yaşındaki oyuncu, hücumda sağ kanat bölgesinde etkili oynuyor ancak alternatif olarak sol kanatta ve forvet arkası pozisyonlarında da oynaması ile fark yaratabiliyor. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Sivasspor’a Menemen’den kanat takviyesi!
Habere Git

Bir süre önce kulübün hisselerini Ekmas Grup’tan satın alan başkan Bilgin Tokul yönetimindeki Menemen Futbol Kulübü, yapmış olduğu çarpıcı transferler ile dikkat çekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler