Sivasspor'dan Sakatlık Açıklaması! Max Gradel, Galatasaray Maçında Yok

29.12.2022 - 15:58 | Son Güncellenme: 29.12.2022 - 17:48

Sivasspor yaptığı resmi açıklama ile antrenmanda sakatlanan Max Gradel'in bugün oynanacak Galatasaray maçında forma giyemeyeceğini duyurdu. İşte detaylar.

Sivasspor'dan Sakatlık Açıklaması! Max Gradel, Galatasaray Maçında Yok

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında bu akşam evinde Galatasaray'ı ağırlayacak Sivasspor'a yıldız futbolcusu Max Gradel'den kötü haber geldi. Son antrenmanda sakatlanan Fildişili yıldız, zorlu maçta Galatasaray karşısında forma giyemeyecek.

Kulüpten resmi açıklama geldi

Sivasspor, İstanbul devi karşısında oynayacakları maç öncesi eksik oyuncularını "Galatasaray maçı öncesi gerçekleştirdiğimiz antrenmanda üst arka adalesinde gerilme ve ödem oluşan Max Gradel, Kasımpaşa maçında kalçasında zorlanma oluşan Samba Camara ile Kasımpaşa maçı öncesi ayak bileğinde burkulma olan ve ağrıları devam eden Aaron Appindangoye bugün oynayacağımız Galatasaray maçı kadrosuna alınmamıştır." ifadeleriyle duyurdu.

Sivasspor'un göz bebeği

Bu sezon Sivasspor forması ile tüm kulvarlarda 21 maça çıkan 35 yaşındaki yıldız oyuncu 7 gol, 4 asist ile takımın en etkili isimlerinin başında geldi. Gradel geçtiğimiz haftasonu Sivasspor'un deplasmanda Kaşımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada takımının 2. golünü attı.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan sol bek ve orta sahaya sürpriz isim! Sivasspor 11'i...
Habere Git

Sivasspor ateş hattında

Süper Lig'de Sivasspor için işler pek iyi gitmiyor. 15 maç sonunda yalnızca 14 puan toplayabilen Yiğidolar, ligin 17. sırasında bulunuyor.Rıza Çalımbay'ın ekibinin 18. İstanbulspor ile arasında 3, 19. Ümraniyespor ile arasında ise 4 puan var.

Konferans'tan alnının akıyla çıktı

Ülkemizi UEFA Konferans Ligi'nde temsil eden Sivasspor bulunduğu G Grubu'ndan topladığı 11 puan ile lider çıktı. Ekibimizin grubunda Cluj, Balkani ve Slavia Prag yer alıyordu.

Senin için hazırladığımız haberler