Galatasaray'ın Sivasspor Maçı Muhtemel 11'i | Okan Buruk'tan Sürpriz Karar

28.12.2022 - 16:19 | Son Güncellenme: 28.12.2022 - 16:33

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Süper Lig 16. haftasında oynanacak olan Sivasspor maçının ilk 11'ini belirledi. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'ın Sivasspor Maçı Muhtemel 11'i | Okan Buruk'tan Sürpriz Karar

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de 16. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Demir Grup Sivasspor'un konuğu olacak. Cimbom'da teknik direktör Okan Buruk, Sivas karşılaşması için 11'ini belirledi. 

Patrick van Anholt sol beke

Galatasaray'da İstanbulspor maçında sakatlık yaşayan Kazımcan Karataş'ın yerine sol bekte Patrick van Anholt görev alacak. 

Orta sahaya Berkan ve Sergio Oliveira

Sarı-Kırmızılılarda Süper Lig 16. haftasında oynanacak olan Sivasspor maçında ise orta sahada Sergio Oliveira ve Berkan Kutlu oynayacak. 

İlgini Çekebilir
Morutan'ın bonservisi veriliyor! Pisa, Galatasaray'la anlaştı
Habere Git

Galatasaray'ın Sivasspor maçı muhtemel 11'i;

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakçı, Patrick van Anholt; Berkan Kutlu, Sergio Oliveira; Milot Rashica, Mertens, Kerem Aktürkoğlu; Gomis.

Mauro Icardi saha çalışmalarına başladı

Sarı-kırmızılılarda sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Mauro Icardi de saha çalışmalarına başladı. Icardi, Sivasspor maçı için yapılan son takım antrenmanında takımla çalışmalarını sürdürdü.

Galatasaray 4 eksik

Galatasaray, Sivasspor maçında 4 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi, Kazımcan Karataş ve Mathias Ross’un sakatlıkları, Lucas Torreira’nın da sarı kart cezası bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı yöneticiden Cemal Özgörkey iddialarına yanıt!
Habere Git

Sivasspor'da da 4 eksik

Galatasaray'ı kendi sahasında konuk edecek olan Sivasspor'da sakatlığı devam eden Leke James, Aaron Appindangoye, Alaaddin Okumuş ve Murat Paluli, Sarı-Kırmızılı ekibe karşı forma giyemeyecek.

Erkan Özdamar yönetecek

Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanacak mücadeleyi hakem Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Ali Saygın Ögel yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Turgut Doman olacak.

Senin için hazırladığımız haberler