Sırbistan'da yılın en iyi voleybolcusu Eczacıbaşı Dynavit'ten!

27.12.2023 - 19:17 | Son Güncellenme: 27.12.2023 - 19:39

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi Eczacıbaşı Dynavit'ten Jovana Stevanovic, Sırbistan Voleybol Federasyonu tarafından yılın en iyi voleybolcusu seçildi.

Sırbistan'da yılın en iyi voleybolcusu Eczacıbaşı Dynavit'ten!

Sırbistan'da voleybolun en iyisi Sultanlar Ligi'nden çıktı. Eczacıbaşı'nın 31 yaşındaki orta oyuncusu Jovana Stevanovic, Sırbistan Voleybol Federasyonu tarafından 'Yılın En İyi Voleybolcusu' olarak gösterildi. 

İlgini Çekebilir
Ferhat Akbaş'tan Hırvatistan, Baladın ve Güveli açıklamaları
Habere Git

Yılın en iyisi Stevanovic

Jovana Stevanovic ülkesi Sırbistan'da yılın en iyi voleybolcusu olarak seçildi. Sırbistan Voleybol Federasyonu'nun Stevanovic için yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Jovana Stevanovic, Sırbistan Voleybol Federasyonu tarafından 2023 yılının en iyi voleybolcusu seçildi."

İlgini Çekebilir
Babalar sözünü tutar dedi imzayı attı!
Habere Git

"Elimden gelenin en iyisini yapacağım"

Jovana Stevanovic geçtiğimiz aylarda Vodafone Sultanlar Ligi ekibi Eczacıbaşı Dynavit'e transfer oldu. Tecrübeli Sırp voleybolcu transferinin ardından yaptığı açıklamalarda ise şunları söyledi: "Önemli bir geçmişe sahip olan bu büyük kulübün bir parçası olmak için çok istekliyim. Tüm kupaları kazanmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bu benim tutkum ve kulübün de aynı şeyi istediğini biliyorum. Umarım bunu birlikte yapabiliriz." 

İlgini Çekebilir
Melissa Vargas oylamada Djokovic, Haaland ve Verstappen'a fark attı!
Habere Git

Stevanovic'in kariyeri

1992 yılında dünyaya gelen Sırbistan Milli Takımı oyuncusu Jovana Stevanovic kariyerinde daha önce Kızılyıldız, Pomi Casalmaggiore, Savino Del Bene Scandicci, Unet E-Work Busto Arsizio ve Vero Voley Milano takımlarında forma terletti. 

İlgini Çekebilir
Sultanlar Ligi'nde ilk yarı bitti: İşte ligin liderleri
Habere Git

Eczacıbaşı'nda Stevanovic

 Jovana Stevanovic geçtiğimiz aylarda Sultanlar Ligi'ne transfer oldu. Sırp voleybolcunun istatistikleri ise şu şekilde: 41 sayı, 12 blok ve 24 smaç.

İlgini Çekebilir
Sultanlar Ligi'nde ilk yarının enleri kimler?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler