Ferhat Akbaş'tan Hırvatistan, Hande Baladın ve Yasemin Güveli açıklamaları

25.12.2023 - 20:18 | Son Güncellenme: 25.12.2023 - 20:56

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Eczacıbaşı Dynavit'in başantrenörü Ferhat Akbaş'ın Hande Baladın ve Yasemin Güveli açıklamaları dikkat çekti.

Ferhat Akbaş'tan Hırvatistan, Hande Baladın ve Yasemin Güveli açıklamaları

Eczacıbaşı Dynavit'in başantrenörü Ferhat Akbaş, Voleybolun Sesi için verdiği özel röportajı ile dikkat çekti. Akbaş açıklamalarında kadro dışı bırakılan Yasemin Güveli ve Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda 'Rüya Takımı'nda yer almayan Hande Baladın'dan bahsetti. 

İlgini Çekebilir
Rüya Takımı'nda yer almamıştı: Hande Baladın ilk kez konuştu
Habere Git

"Hande ödülü hak eden oyuncularımızdandı"

Tarihte ilk kez iki Türk voleybol takımı Kulüpler Dünya Şampiyonası finalinde karşılaştı. Türk finalinden kupa ile ayrılan ekip ise VakıfBank'ı 3-2 yenen Eczacıbaşı Dynavit oldu. Turnuvanın ardından belirlenen ve en iyi oyuncuların yer aldığı Rüya Takımı'nda Eczacıbaşı'ndan Hande Baladın'ın bulunmaması ise tepki çekti. Başantrenör Ferhat Akbaş ise bu konuda şunları söyledi: "Tabii ki bireysel ödüller çok konuşuldu. Bence bu tarz üst düzey turnuvalarda verilen ödüllerin belli bir standarda oturtulması gerekli. Turnuvaya katılan takımlardan ve antrenörlerden fikir alınması gerekiyor. Böylece kararlar daha adil verilecektir. Hande bu turnuvada inanılmaz bir performans sergiledi. Bence ödülü hak eden oyuncularımızdandı. Aynı zamanda Jack'in de performansı ödülü hak eden bir seviyedeydi."

İlgini Çekebilir
Sultanlar Ligi'nde ilk yarının enleri kimler?
Habere Git

Akbaş'tan Yasemin Güveli açıklaması

Eczacıbaşı Dynavit oyuncusu Yasemin Güveli geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakıldı. Başantrenör Ferhat Akbaş ise genç orta oyuncu için "Yasemin Güveli hakkında verdiğimiz bir karar henüz yok. Yasemin ve yönetim kurulumuz oturup bu konuyu birlikte değerlendireceğiz. Bunun için oyuncuya ve bize biraz zaman tanımak faydalı olacaktır. Yasemin çalışmalarına halen devam ediyor." ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Sultanlar Ligi'nde ilk yarı bitti: İşte ligin liderleri
Habere Git

Federasyon Akbaş ile devam etmek istedi ama...

Geçtiğimiz günlerde Hırvatistan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda başantrenör Ferhat Akbaş dönemi sona erdi. Akbaş ise konuşmasında Hırvatistan'dan ayrılması hakkında "Hırvatistan ile yollarımızın ayrılması gerekiyordu. Federasyonun devam etme isteği olsa da kulüp ve milli takım süreçlerini bir arada götürmek benim için zor bir süreçti. Önümüzdeki sezonların neler getireceğini göreceğiz." değerlendirmesinde bulundu. 

İlgini Çekebilir
PTT'den Eczacıbaşı Dynavit'e anlamlı dünya şampiyonluğu hediyesi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler