Sergen Yalçın mı, Nuri Şahin mi? Jakub Kaluzinski'den dikkat çeken sözler...

04.09.2024 - 22:27 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 22:29

Son dakika haberleri | Antalyaspor’un Polonyalı futbolcusu Jakub Kaluzinski, Nuri Şahin ve Sergen Yalçın hakkında dikkat çekecek sözler kullandı. Detaylar.

Sergen Yalçın mı, Nuri Şahin mi? Jakub Kaluzinski'den dikkat çeken sözler...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Antalyaspor’un geçtiğimiz sezon başında Polonya ekiplerinden Lechia Gdansk’tan transfer ettiği Jakub Kaluzinski, geleceği için planlamalara başladı. Polonya medyasından TVP Sport’a açıklamalarda bulunan 21 yaşındaki futbolcu, İspanya ya da İtalya’da futbol oynamak istediğini söyledi. Özelliklerinin bu iki ülkeye uygun olduğunu ifade eden Kaluzinski, “Oraya uyum sağlayacağımı ve becerilerimi daha da fazla gösterebileceğimi düşünüyorum. Bu ligler benim için iyi bir seçenek olurdu” diye belirtti.

Valladolid ve Parma istedi

Transfer sezonu içerisinde Real Valladolid ile yapılan görüşmelerden de bahseden Kaluzinski, İspanyol temsilcisinin yaşadığı mali sorunların transfere engel olduğuna dikkati çekti. Medyada çıkan haberlerin çoğunun doğru olduğunu ifade eden Polonyalı, “Her konuda anlaşma sağlanmıştı. İspanyollar finansal fair play kurallarıyla baş edemedi. Bu yüzden transfer kaldı” diye konuştu. Genç futbolcu, İtalya ekibi Parma’nın da ilgisinin olduğunu belirtti.

Transferi istemedi

Antalyaspor’un kendisinden iyi bir gelir elde etmek istediğini ve görüşmeleri bu seviyede gerçekleştirdiğini ifade eden Kaluzinski, “Transfer konusunda pek istekli değildim, olayların gelişmesini bekliyordum. Eğer Real'le işler yolunda gitseydi kulübü değiştirirdim ama kendimi bırakmak gibi bir isteğim yoktu. Ben Antalyaspor’un oyuncusuyum ve bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Bir süre sonra geleceği düşüneceğim” dedi.

İlgini Çekebilir
Ömer Toprak ile Nuri Şahin tekrardan buluşuyor
Habere Git

Gelişim sağlıyor

Antalyaspor’da kendisini oldukça geliştirdiğini söyleyen Kaluzinski, “Oyun anlayışımı ve fiziksel gücümü geliştirdim. Savunma oyunum da gelişti. Genç bir oyuncu olarak benim için geçen sezonun tamamını oynamam önemliydi. Bana çok güven verdi. İyi bir yerde olduğumu ve kariyerimin doğru yönde ilerlediğini biliyorum” diye konuştu.

Nuri Şahin ve Sergen Yalçın sözleri

Antalyaspor’da birlikte çalıştığı Nuri Şahin’den övgüyle bahseden Kaluzinski, “O çok iyi bir teknik direktör, harika bir oyuncuydu. En başından beri bana güçlü bir şekilde inandı. Onunla geçirdiğim süre boyunca çok şey kazandım. Önceki teknik direktörü küçümsemek istemiyorum, çünkü Sergen Yalçın'la son seferimiz de çok iyiydi. Onunla özgüven kazandım ve yeni durumlarda nasıl tepki vermem gerektiğini öğrendim. Ancak açıkça ve dürüstçe söyleyebilirim ki Nuri Şahin ile geçirdiğim zaman, en iyisiydi” diye belirtti.

Gol atmak istiyor

Antalyaspor formasıyla henüz golle tanışamayan Kaluzinski, “Dürüst olmak gerekirse en az bir golün olmasını isterim. Bunu giderek daha fazla düşünüyorum ve bu beni rahatsız etmeye başlıyor. Umarım bu durum yakında değişir. Sezon başlangıcından, istatistiklerden ve düzenli oyundan memnunum. Umarım bir an önce golün tadını çıkarabilirim” dedi.

Milli takım üzüntüsü

Avrupa Şampiyonası öncesinde Polonya Milli Takımı’nın geniş kadrosunda yer alan, ancak son olarak U21 kadrosunda yer bulan Kaluzinski, bu durumdan duyduğu hayal kırıklığından da bahsetti. A milli takımdan davet beklediğini söyleyen 21 yaşındaki futbolcu, “Kendime inanıyorum ve sahada iyi görünürsem ve kalitemi gösterirsem er ya da geç çağrılacağımı biliyorum” sözlerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler