Ömer Toprak ile Nuri Şahin tekrardan buluşuyor

03.09.2024 - 16:41 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 17:04

Son olarak Antalyaspor'da forma giyen Ömer Toprak ve Borussia Dortmund'un teknik direktörü olan Nuri Şahin, Piszczek'in ve Blaszczykowski'nin jübile maçında bir araya gelecek.

Ömer Toprak ile Nuri Şahin tekrardan buluşuyor

AJANSSPOR HABER

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un iki eski Polonyalı oyuncusu Lukas Piszczek ve Jakub Błaszczykowski için düzenlenecek jübile maçında yıldız isimler bir araya geliyor.

Nuri Şahin ve Ömer Toprak aynı takımda

Düzenlenen jübile maçında Borussia Dortmund teknik direktörü Nuri Şahin ve son olarak Süper Lig ekibi Antalyaspor'da forma giyen ve bonservisini elinde bulunduran Ömer Toprak Lukas Piszczek'in takımında forma giyecek.

Rakip Jürgen Klopp

Nuri Şahin ve Ömer Toprak'ın aynı takımda yer alacağı jübile maçında ise rakip ekip olan Jakub Błaszczykowski'nin takımının başında ise Jürgen Klopp yer alacak.

Błaszczykowski'nin takımında eski Sivassporlu Kamil Grosicki'de bulunacak.

İşte takımlar:

Lukas Piszczek'in ve Jakub Błaszczykowski'nin jübile yapacağı maçta takımlar ve yer alacak isimler şu şekilde:


Lukas Piszczek:

Marcel Schmelzer, Joo-Hoo Park, Gonzalo Castro, Florian Kringe, Marwin Hitz, Jaroslav Drobny, Sokratis, Ömer Toprak, Nuri Şahin, Erik Durm, Henrikh Mkhıtaryan, Jacek Krynowek, Ebi Smolarek, Artur Wichniarek, Oliver Kirch, Julian Schieber, Peter Kraweitz (TD)

Jakub Błaszczykowski:

Roman Weidenfeller, Lucas Barrios, Kevin Grosskreutz, Antonio Da Silva, Neven Subotic, Dede, Owomoyela, Nelson Valdez, Felipe Santana, Moritz Leitner, Wasilewski, Kamil Grosicki, Mohamed Zidan, Ebi Smolarek,Giovanni Federico, Julian Koch, Mladen Petric, Jürgen Klopp (TD)

Mücadele 7 Eylül'de oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler