Serdar Saatçı Affedildi Mi? Ahmet Nur Çebi Açıkladı...

27.07.2022 - 09:54 | Son Güncellenme: 28.07.2022 - 12:34

Beşiktaş sponsorlarına bir yenisini daha ekledi. Siyah beyazlılar, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin katılımıyla Nesine.com ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Serdar Saatçı Affedildi Mi? Ahmet Nur Çebi Açıkladı...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Kulübü, şans oyunları şirketi Nesine ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Vodafone Park'ta gerçekleşen imza töreninde Başkan Ahmet Nur Çebi gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çebi; transfer sürecinden tut, Serdar Saatçı'nın affedilip affedilmemesiyle ilgili ve Rıdvan Yılmaz'ın Rangers Futbol Kulübü'ne transferi hakkında da konuştu. 

"2 yılı kapsayan anlaşmayı paylaşmak için burada bulunuyoruz"

Çebi, "Bugün yine Beşiktaşımızın gelirlerini arttırıcı ile faliyetlerinden birini gerçekleştireceğiz. Nesine.com ile önümüzdeki 2 yılı kapsayan anlaşmayı paylaşmak için burada bulunuyoruz. Özellikle pandemide ortaya çıkan ekonomik kirizlerin yaşandığı bu ortamda spor kulüplerimizin ayakta kalabilmesine ve başarılı olabilmelerine sebebiyet olabilecek en önemli konulardan bir tanesi de sporsonlarımız ve onların bize verdiği destektir. Sporsorlarımızın önceki yıllara göre 2-3 kat arttığını Nesine.com'un da bunda önemli bir yeri olduğunu söylemek istiyorum. Tüm Türk sporuna destek veren sponsorlara teşekkür ediyorum. Onlara da bol kazançlar diliyoruz" dedi.

Halit Günbakanoğlu: "Beşiktaş'ın sponsoru olmak bizi gururlandırıyor

Nesine. com Genel Müdürü Halit Günbakanoğlu, "Bu yıl 120. yılını kutlayacak olan sezonda Beşiktaş'ın sponsoru olmak bizi gururlandırıyor. Birbirimize uzak firmalar değiliz. Hem 2011-2014 yılları hem de 2016-2019 yılları arasında iyi birliklerimiz olmuştu. Ama bu sefer Beşiktaş'ın formasında olmak bizi ekstra grurlandırıyor, mutlu oluyor. Umarım uzun yıllar devam ederiz.

"Bu anlaşma için 1 yıla yakın bir uğraşı var"

Bu anlaşma 2 yıl ve karşılığında ödemesi olan bir anlaşma ama alt limit koyduğumuz üst limitini Beşiktaş taraftarına bıraktığımız bir anlaşma oldu. Bir eşya piyangosu da yapacağız. Bu anlaşma için 1 yıla yakın bir uğraşı var. İnşallah çok keyifli ve güzel bir sponsorluk dönemi geçiririz" şeklinde konuştu.

Bankalar Birliği anlaşmasından çıkılabilir mi?

Çebi, "Bankalar Birliği anlaşmasından çıkılabilir mi?" sorusuna, "Dursun Özbek'e katılıyorum. Ama tatlı cadı gibi burnunuzu oynatarak olmuyor. Ben Beşiktaş taraftarına hiç yalan söylemedim, söylemeyeceğim. Bir şeyleri laf olsun popülizm olsun diye de konuşmayacağım. Hedef doğru ama bunların gerçekleşebilmesi için elbirliği gerekiyor. Peynir gemisi, lafla yürümüyor.

Kombine satışı

Beklediğimizin çok üzerinde ve kısa zamanda arz ettiğimiz bütün kombineler bitti. Ancak gelen talebi önümüzdeki pazartesi günü görüşüp bir miktar daha Beşiktaşımızın da menafatlerini gözetip, geç kalıp kombine alamayan taraftarlarımızın isteğine cevap vermeye çalışacağız. Kombinelere gösterilen talebin aynı şekilde de formalarada olmasına taraftarlarımızdan rica ediyorum.

"1-2 transfer daha gelecek"

Transferlerin hemen hemen sonuna geldik. Hocamız ve Sportif Direktörümüzün erken göreve başlaması nedeniyle çok yol aldık. Dersimize iyi çalıştık. Hazırlık döneminde görünen tablo üzerine belki 1-2 transfer daha gerekecek. Cumartesi günü oynayacağımız hazırlık maçında son kez nerde eksik var ona bakacağız. Genç çocuklarımıza yol açmak için transferde biraz temkinli davranıyoruz. Her transfer tutmayabiliyor ama her genç futbolcumuz er ya da geç bu takımın önemli bir parçası oluyor.

Serdar Saatçı affedildi mi?

Serdar Saatçı, genç bir çocuğumuz altyapıdan gelen bir futbolcumuz. Benim de altyapıya ne kadar önem verdiğimi biliyorsunuz. Çocuklarımızın hataları olduğu zaman kendileriyle konuşuyoruz. Bazen anlatamıyoruz ve başka aksiyonlar alıyoruz. Ama sonuçta ne yaparsanız yapın anlamayanlar var. Ama Serdar yaptığı davranışların sonuçlarını iyi değerlendirdi, sonuçlarını anlayabildi.

Geldi, sarıldık ve öpüştük. Şimdilik yolumuza devam ediyoruz. Yaşanmış olan şeylerin bir daha yaşanmayacağını gördüm ve umut ediyorum. Ama altyapımızdan gelen oyuncularımızın ağabeylerine, hocalarına, yöneticilerine, taraftarlarına saygılı olmalarını gerektiğini, hassas olmamalarını gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. Oldu bitti. Belki de hayırlara vesile oldu, diğer altyapıdaki oyuncularımız için de.

Rıdvan Yılmaz'ın transferi

Bir futbolcunun değeri kendisine gelen tekliflerle değerlendirebilir. Değeri siz kendi kafanızdaki hayallerle rakamlarla belirleyemezsin. Rıdvan gönlümde değerini bulmadı. Ben Rıdvan'ın takımda kalmasını çok istememe rağmen, kendisi 'başkanım itmek istiyorum, hayallerim var. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın hedefindeki Cenk'in yeni takımı belli oldu
Habere Git

Önümü tıkamayın' dedi. Hepimizin evladı var, o gözle baktığımda hem gitmesine kıyamadım hem de gitme isteğine hayır demeye kıyamadım. Dolayısıyla Rıdvan'ı istemeyerek de olsa biz yolunu açmak zorundaydık. Allah yolunu açık etsin. Bizden bu kadar" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler