Serdal Adalı'dan Beşiktaş taraftarına Talisca müjdesi!

13.11.2023 - 18:40 | Son Güncellenme: 13.11.2023 - 19:01

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, göreve gelmeleri halinde Anderson Talisca için transfer görüşmelerini başlatacaklarını duyurdu. İşte detaylar...

Serdal Adalı'dan Beşiktaş taraftarına Talisca müjdesi!

AJANSSPOR HABER

Transfer dönemini ezeli rakiplerine göre sessiz geçiren Beşiktaş, Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kaldı. Teknik direktör Şenol Güneş görevinden istifa ederken, başkan Ahmet Nur Çebi ise seçim kararı aldı. Başkanlığa aday olduğunu duyuran Serdal Adalı, transfer döneminde yapacağı hamleleri de açıkladı.

Talisca için hamle gelecek

İstanbul Beşiktaş'ta yer alan bir otelde basın toplantısı düzenleyen Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi yönetimini eleştirerek taraftarın çok istediği Anderson Talisca için hamlede bulunacağını duyurdu. Adalı, transferde Cristiano Ronaldo'nun da etkisi olabileceğini söyledi.

"Guti’leri ve Quaresma’ları getirdiğimiz yıllarda üstündük"

Adalı, "En kısa zamanda, hep beraber doğru adımları atarak hak ettiğimiz noktaya ulaşacağız. Guti’leri ve Quaresma’ları getirdiğimiz yıllardan sonra oluşan bir üstünlüğümüz vardı. Sokakta formalı gördüğünüz gençlerin, kadınların ve çocukların çoğunluğu Beşiktaşlıydı. Şimdi de halkın takımı Beşiktaş’ın sokaklarda en önde olması gerekir” dedi.

İlgini Çekebilir
Serdal Adalı resmen aday! Camiaya mesaj, TFF'ye uyarı!
Habere Git

"Talisca alınsaydı, her şey çok farklı olurdu"

Serdal Adalı, “Taraftarın çok istediği Talisca alınsaydı, her şey çok farklı olurdu. Tribünlere kulak vereceksin" diyerek Ahmet Nur Çebi yönetimini eleştirdi.

"Göreve gelirsek Talisca’yı alabiliriz"

Sözlerine devam eden Adalı, "Şimdi talimat verdim, Arabistan’da lig ne zaman bitiyor, oyuncunun durumu ne araştırıyorlar. Cristiano Ronaldo’nun da transferde etkisi olabilir. Göreve gelirsek Talisca’yı alabiliriz. Baktık olmuyor daha da iyisini getiririz. Ara dönemde çok üst düzey 2 yıldız getireceğim. Tüm planlarım bu yönde” şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ta 2 sezon oynadı, taraftarın sevgilisi oldu

Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca, Beşiktaş tarafından 2016 yılında Benfica'dan 2 sezonluğuna kiralanmıştı. Siyah-Beyazlılar'da gösterdiği performans ile taraftarın sevgilisi olan Brezilyalı yıldız, Avrupa devlerinin peşinde olmasına rağmen Çin'den Guangzhou'nun yolunu tuttu. Talisca 2021'de ise Al Nassr'a imza attı.

İlgini Çekebilir
Soyunma odasında ağlamıştı: Ghezzal'dan açıklama!
Habere Git

Beşiktaş formasıyla 80 maça çıkan Talisca, 37 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. On numara pozisyonunda görev alan futbolcu, 14 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler