Eski Trabzonspor Asbaşkanı Şenol Güneş tepkisini eleştirdi! "Tiksindim"

19.09.2023 - 16:15 | Son Güncellenme: 19.09.2023 - 16:57

Trabzonspor’un kendi sahasında Beşiktaş’ı 3-0 yendiği maç esnasında Şenol Güneş hakkında yapılan çirkin tezahürata Trabzon cephesinden yanıt geldi.

Eski Trabzonspor Asbaşkanı Şenol Güneş tepkisini eleştirdi! "Tiksindim"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftası dev maça sahne oldu. Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Bordo-Mavili takım, Papara Park'ta oynadığı zorlu mücadeleyi 3-0 kazanmayı başardı. Trabzonspor taraftarının, Trabzonspor efsanesi Şenol Güneş'e karşı yaptığı tezahürat ise geceye damga vurdu. Eski Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu konu hakkında açıklamalarda bulundu.

"Trabzon'dan utandım ve tiksindim"

Eski Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Her şeyiyle sevdiğim, gücüm ve imkanım ölçüsünde koruyarak kolladığım Trabzon’dan dün Beşiktaş maçı sonrası yaşananlardan ötürü utandım, tiksindim ve sıkıldım" sözleriyle Şenol Güneş’e yapılan çirkin tezahürata tepki gösterdi.

"Bu şehrin yozlaşması için sevgi, saygıyı yok etmişler"

Hacısalihoğlu Trabzon şehrinin de sadece futbol ile değil kültürel bir yozlaşma içerisinde olduğunu dile getirdi. Eski asbaşkan, "Yıllardır bu şehrin yozlaşması için sadece kültürünü, tarihi eserlerini, sahillerini, ormanlarını, eğitimini, sosyal yapısını, edebiyatını ve sanatını değil, ahlakı ile birlikte birbirlerine olan sevgisini, saygısını da yok etmeyi başarmışlar. Maalesef artık haksızlığı, iftirayı ve karalamayı bu sözde Trabzonlular hak görüyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Tahkim'de Onur Bulut için karar zamanı
Habere Git

"Beceremedik, artık veleddalin, amin"

Hacısalihoğlu, "Yeri gelmişken kolaycılığı seçerek çareyi türlü sebeplerle göçte görenlere de bu vesileyle selamlar. Sonuç mu? Bir galibiyet sonrası öne geçen sebepler nedeniyle sevinemiyor ve mutlu olamıyorsak söz bitmiştir. Bizler bu derenin derini çok ölçtük. Beceremedik, artık veleddalin, amin" ifadelerini kullandı.

ASFK’den de tepki geldi

Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cahit Erdem de Şenol Güneş’e yapılanı kınadığını bildirdi. Erdem, “Futbola ömrünü vermiş, Trabzonspor’u şampiyon yapan efsanelerden birisi olan Şenol Güneş’e yapılan çirkin söylemi esef ile kınıyorum" sözleriyle yapılan tezahürata tepki gösterdi.

"Şenol pabucu yarım..."

Trabzonspor, 3-0 kazandıkları Beşiktaş maçında, Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Şenol Güneş'e karşı tezahüratta bulunmuş, bu tezahürat camia içinden de tepki görmüştü. Bordo-Mavililer, "Şenol pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım" diyerek, efsane hocalarına tepki gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler