Antalyaspor'da Saric'te büyük hayal kırıklığı

03.11.2023 - 19:47 | Son Güncellenme: 03.11.2023 - 19:50

Antalyaspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Dario Saric, Bosna Hersek Milli Takımı'ndan davet almadığı için hayal kırıklığı yaşıyor.

Antalyaspor'da Saric'te büyük hayal kırıklığı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Antalyaspor’un sezon başında İtalya’nın Palermo takımından satın alma opsiyonuyla kiralanan ve ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni kazanan Dario Saric, Kırmızı-Beyazlılara transfer sürecini anlattı. 1-0 kazanılan Başakşehir maçında Antalyaspor kariyerinin ilk golünü kaydeden Boşnak futbolcu, milli takımdan davet almadığı için büyük hayal kırıklığı yaşıyor.  

"Kızgın değilim"

1 yıldır Bosna Hersek Milli Takımı’na çağrılmayan ve Antalyaspor’da gösterdiği performansın ardından davet bekleyen başarılı futbolcu, Reprezentacija'ya yaptığı açıklamada Teknik Direktör Sava Milošević'in kendisini aramadığını söyledi. Milli takımdan davet beklediğini, ancak gerçekleşmediğini ifade eden Saric, “Bu sefer gerçekten ismimin listede olacağını düşünmüştüm ama ne yazık ki olmadı. Kızgın değilim, çalışmaya devam edeceğim. Belki bir dahaki sefere olur.” diye belirtti. 

Nuri Şahin övgüsü

Antalyaspor’un teklifini kabul etmesinin nedeni sorulan deneyimli futbolcu, “Nuri Şahin seni arayıp seni kulübünde görmek istediğini söylediğinde reddedebilir misin? Hayır! Bavulunu eline al ve git” sözlerine yer verdi. Nuri Şahin’den övgüyle bahseden 26 yaşındaki futbolcu, “Şahin mükemmel bir oyuncuydu ve teknik direktör olarak harika işler yapma yolunda emin adımlarla ilerliyor. O çok iyi. Taktikler üzerinde çok çalışıyoruz, bize topla ne yapmamız gerektiği, ne yapmamamız gerektiği konusunda fikirler veriyor. Önümüzdeki dönemde sonuçların daha iyi olacağına eminim.” dedi.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'un genç oyuncusu Ajax'ın radarında
Habere Git

Deni Milosevic detayı

Antalyaspor’da uyum sağlamasında vatandaşı Deni Milosevic’in büyük katkısının olduğunu söyleyen Saric, “Kulüpte 'kendinize ait' birisinin olması işleri kolaylaştırır. Deni Milošević bana çok yardımcı oldu, o iyi bir adamdır. Şu anda yaza kadar Antalyaspor'da kiralık olarak görev yapıyorum ama beni satın alma opsiyonları var. Ne olacağını göreceğiz. Buradaki her bölümden keyif aldığımı gizlemiyorum. İtalya'da bile böyle bir tesis görmedim. Gerçekten harika. Kariyerimin tamamını İtalyan kulüplerinde oynayarak geçirdikten sonra yeni bir mücadeleye ihtiyacım vardı.” sözlerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler