Sakaryaspor Yonathan Del Valle'nin peşinde

14.12.2022 - 18:42 | Son Güncellenme: 14.12.2022 - 18:55

Spor Toto 1. Lig ekibi Sakaryaspor devre arası transfer dönemi için Venezuelalı futbolcu Yonathan Del Valle'yi gündemine aldı. Oyuncunun ikna edildiği öğrenildi

Sakaryaspor Yonathan Del Valle'nin peşinde

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Spor Toto 1.Lig’de bu sezon Play-Off takibini sürdüren Sakaryaspor’da, yönetim devre arasında eksik görülen noktalara transferler yaparak başarılı olmak istiyor.

Yonathan Del Valle gündemde

Bu amaçla, yeşil-siyahlıların gündeminde ise Ümraniyespor’lu kanat oyuncusu Yonathan Del Valle var. Erhan Kaytanbay’ın haberine göre, sözleşmesi Ümraniyespor’la devam eden yıldız oyuncu için transfer teklifini yapan Sakaryaspor yönetiminin, gelecek cevaba göre harekete geçeceği öğrenildi. Bu arada oyuncu tarafının ikna edildiği gelen bilgiler arasında

35 maçta 10 gol 3 asist

Geçen sezon Ümraniyespor'un kazandığı 1.Lig şampiyonluğunda önemli katkı sağlayan 32 yaşındaki futbolcu, 35 maçta 10 gol 3 asistlik bir performans ortaya koymuştu. Bu sezon Süper Lig'de 13 maçta şans bulan Venezuelalı futbolcu 1 gol 1 asistlik katkı sağladı.

İlgini Çekebilir
Sakaryaspor'da Serkan Özbalta'dan penaltı isyanı
Habere Git

Türkiye'de çok sayıda takımda oynadı

Yonathan Del Valle, kariyerinde Rio Ave, Kasımpaşa, Bursaspor, Gazişehir Gaziantep, Giresunspor ve Bandırmaspor gibi takımların formasını terletti. Del Valle aynı zamanda 5 milli maçta ülkesi Venezuela formasını giydi.

Sakaryaspor Gençlerbirliği ile karşılaşacak

Sakaryaspor TFF 1.Lig'in 18. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Galibiyet planları yapan ve çalışmalarını sürdüren Sakaryaspor antrenmana düz koşu ile başladı. İstasyon çalışması ve top kapma çalışmasının ardından taktik çalışmalarını sürdürdü. 

Cumartesi günü saat 16.00

TFF 1.Lig'in 18. haftasında Sakaryaspor - Gençlerbirliği maçı 17 Aralık Cumartesi günü saat 16.00'da Sakarya Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

 

17 maçta 7 galibiyet

Son olarak deplasmanda karşılaştığı Pendikspor’a 3-1 mağlup olan Sakaryaspor puan tablosunda 22 puanla 10. sırada yer alıyor. 17 maçta 7 galibiyet alan yeşil siyahlılar bir beraberlik dokuz mağlubiyet ile play off için mücadele ediyor

Senin için hazırladığımız haberler