Sakaryaspor'da Serkan Özbalta, Pendikspor maçı sonrası konuştu

12.12.2022 - 23:02 | Son Güncellenme: 12.12.2022 - 23:12

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında deplasmanda Pendikspor'a 3-1 mağlup olan Sakaryaspor'da teknik direktör Serkan Özbalta, penaltı kararının ağır olduğunu söyledi

Sakaryaspor'da Serkan Özbalta, Pendikspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Sakaryaspor, TFF 1. Lig'in 17. haftasında deplasmanda Pendikspor'a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Sakaryaspor Teknik Direktörü Sekan Özbalta açıklamalarda bulundu.

"Kesinlikle hesaplamamıştık"

Yenilen gollerdeki hatalardan dert yanan Serkan Özbalta, “Bu maça çıkarken alacağımız puanların bizim için ne kadar önemli olacağını biliyorduk. Enteresan bir maç oldu. Hesapladığımız gibi olmadı bir sonuç alamadık. Maçın başında yediğimiz golleri kesinlikle hesaplamamıştık. " dedi.

"Pendikspor, en kaliteli ekiplerinden bir tanesi"

Rakibin kaliteli bir takım olduğunu dile getiren Özbalta, "Attığımız gol ile onları da paniklettik ama Pendikspor kadro yapısı bakımından da zaten ligin en kaliteli ekiplerinden bir tanesi ve kendi sahalarında oynamalarının avantajı ile tekrar önde baskılı oynamaya başladılar." dedi.

İlgini Çekebilir
Pendikspor adım adım zirveye!
Habere Git

"Penaltı pozisyonu bence ağır bir karardı"

Karşılaşmada penaltı pozisyonuna da değinen Özbalta, "İkinci yarıya oyun değişiklikleriyle başladık ve farklı bir organizasyon sergilemeye çalıştık. Penaltı pozisyonu bence ağır bir karardı. Futbolda bazı pozisyonlar ‘gri pozisyon’dur." dedi.

"İyi işler yapmak zorundayız"

Sakaryaspor'un tekrardan toparlanacağını ifade eden Özbalta, "Bence bu maçtaki penaltı pozisyonu da öyleydi. Biz Sakaryaspor olarak daha iyi işler yapmak zorundayız. Cumartesi günü oynayacağımız maçı kazanıp kendimizi daha yukarılara götürmemiz gerekiyor" dedi.

"Biz bugün yenildik"

Yenilgi hazmetmeleri gerektiğini söyleyen Özbalta, "Üç ihtimal vardı ve biz bugün yenildik. Yenilgiyi de hazmetmemiz gerekiyor. Önümüzdeki maçı kazanarak devre arasına moralli girmek istiyoruz” diye konuştu.

İşte Pendikspor-Sakaryaspor maçının golleri

Karşılaşmada Pendikspor'da golleri Regattin ve Kappel (2) kaydetti. Sakaryaspor'da ise Burak Süleyman, takımının tek golünü atan isim oldu.

Sakaryaspor, 22 puanda kaldı

Öte yandan Sakaryaspor'da Oğuz Yıldırım kırmızı kart sebebiyle oyundan ihraç edildi.

Pendikspor bu sonuçla puanını 29'a yükseltirken Sakaryaspor, 22 puanda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler