Ramzi Safouri, Antalyaspor için sağlık kontrolünden geçti, imza atmadan dönüyor

22.08.2023 - 19:49 | Son Güncellenme: 22.08.2023 - 19:54

Ramzi Safouri'nin, Antalya’ya gelerek sağlık kontrolünden geçirilmesine karşın transferi tamamlanmadı. Para konusunda çıkan anlaşmazlık sebebiyle transfer askıya alındı.

Ramzi Safouri, Antalyaspor için sağlık kontrolünden geçti, imza atmadan dönüyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Bugüne kadar 8 futbolcuyu kadrosuna katan Antalyaspor, planlaması dahilinde son transferini tamamlamak için Hapoel Beer Sheva’dan Ramzi Safouri ile anlaşmaya vardı. 

İsrailli futbolcuyu Antalya’ya getiren ve sağlık kontrolünden geçiren Kırmızı-Beyazlılar, son görüşmelerin ardından transferi askıya aldı. 

Para konusunda anlaşmazlık

Antalyaspor ile Ramzi Safouri arasında daha önce yapılan anlaşma son görüşmelerin ardından bozuldu. 

İlgini Çekebilir
Ramzi Safouri Antalyaspor’da
Habere Git

Sağlık kontrolünden geçirilen başarılı futbolcuyla sonrasında bir kez daha masaya oturuldu. Yapılan görüşmelerde maddi olarak ayrılık yaşanması sebebiyle Kırmızı-Beyazlılar transferi durdurdu.

Bonservis için 500 bin Euro verilecekti

Antalyaspor ile Hapoel Beer Sheva arasındaki ödeme planıyla ilgili olarak uyuşmazlık yapılan müzakerelerle birlikte çözüme kavuşmuştu. 

Türkiye’den Sivasspor, Rizespor ve Kayserispor’un da ilgisinin bulunduğu 27 yaşındaki futbolcu için en yüksek teklif Antalyaspor’dan gelirken, transfer için İsrail ekibiyle de anlaşma sağlanmıştı.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor Naldo ve Streek ile sözleşme imzaladı
Habere Git

Safouri'nin performansı

Safouri, geçen sezon Hapoel Beer Sheva formasıyla 32 maça çıktı. 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 27 yaşındaki on numara, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler