Antalyaspor Ramzi Safouri’yi Transfer Etti

22.08.2023 - 11:33 | Son Güncellenme: 22.08.2023 - 11:37

Antalyaspor’un kadrosuna katmak için resmi girişimlere başladığı Ramzi Safouri’yi renklerine bağladı. Akdeniz ekibi 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Antalyaspor Ramzi Safouri’yi Transfer Etti

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Antalyaspor, orta sahaya bir takviye daha yaptı. Kırmızı-Beyazlılar, Hapoel Beer Sheva’dan Ramzi Safouri’yi renklerine bağladı. Kırmızı-Beyazlılar 3 yıllık anlaşmaya vardı.  

Ekonomik olarak zorda

Takım arkadaşı Shay Elias ile yaşadığı gerginlik sebebiyle 3 gün kadro dışı bırakılan Safouri’nin, hem bu sebepten hem de kulübün yaşadığı mali sorunlar sebebiyle satışına sıcak bakılıyor. Kulübün ciddi bir mali açık verdiği ve bu sezon İsrailli futbolcunun satışına kesin gözüyle bakıldığı öğrenildi. 

Oyuna alınmadı

27 yaşındaki orta saha, geçen hafta Konferans Ligi üçüncü tur rövanş karşılaşmasında da süre alamadı. Levski Sofya ile oynanan maça yedek kulübesinde başlayan başarılı futbolcu, 90 dakikayı kenardan izledi. 0-0 sona eren ilk maçın ardından rövanşı 2-1 kaybeden İsrail ekibi, Avrupa’ya da veda etti. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor Naldo ve Streek ile sözleşme imzaladı
Habere Git

Süper Lig’den 3 takım istiyordu

Transfere en yakın kulüp Antalyaspor olmasına karşın Süper Lig’den 3 ekip de İsrailli futbolcu için girişimde bulundu.. Sivasspor, Rizespor ve transfer yasağı halen devam eden Kayserispor’un da başarılı futbolcuyla ilgilendiği öğrenildi. Sivasspor, resmi teklifini sunarken, yaklaşık 300 bin Euro’luk bedel önerdiği gelen haberler arasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler