Cristiano Ronaldo'nun emekli olmama sebebi belli oldu: Gerçek motivasyonu bu

08.07.2024 - 11:37 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 11:50

Chelsea'nin Romanyalı eski oyuncusu Adrian Mutu, Cristiano Ronaldo'nun futbolu neden bırakmadığını açıkladı. İşte Ronaldo'nun motivasyonu...

Cristiano Ronaldo'nun emekli olmama sebebi belli oldu: Gerçek motivasyonu bu

Ronaldolu Portekiz, EURO 2024'e son 16 turunda veda etti. Turnuvada gol bulamayan Ronaldo'nun ise neden futbola devam etmek istediği ortaya çıktı.

Ronaldo futbola devam edecek

Cristiano Ronaldo, Portekiz'in EURO 2024'e veda etmesinin ardındam futbola devam edeceğini "2026 Dünya Kupası'nda oynayacağımı düşünüyorum." diyerek belirtti.

"Bu kesinlikle son Avrupa Şampiyonam"

Cristiano Ronaldo, son 16 turu sonrası yaptığı açıklama ile de gündeme gelmişti. Ünlü futbolcu bu yılki turnuvanın kendisi için son olduğunu şu sözlerle belirtmişti: "Bu kesinlikle benim son Avrupa Şampiyonam. Ama bu beni etkilemiyor, futbolun gerektirdiği her şey beni etkiliyor. Oyuna duyduğum coşku, taraftarlarımı ve ailemi görmenin heyecanı, insanların bana duyduğu sevgi..."

İlgini Çekebilir
Samet Akaydin ilk golünü attı! Milliler açılışı yaparken Arda, Ronaldo’ya ortak oldu
Habere Git

Ronaldo oğlu için futbola devam ediyor

Yıldız futbolcu Ronaldo'nun futbolu bırakmayı düşünmediği ortaya çıktı. iAM SPORT için açıklamalarda bulunan eski Romanya Milli Takımı ve Chelsea oyuncusu Adrian Mutu, Ronaldo'nun futbola devam etme sebebinin 14 yaşındaki oğlu Ronaldo Jr. olduğunu açıkladı ve şunları söyledi: "Onun gerçek motivasyonu bu. Oğluyla resmî bir maç oynamak istiyor ve bu yüzden pes etmiyor. Al Nassr'da bu mümkün. Başka bir takımda olsaydı, bilemiyorum Real Madrid'de, daha zor olurdu. Ama bir yıl içinde birlikte oynamanın imkansız olduğunu düşünmüyorum"

Senin için hazırladığımız haberler