Roberto Pereyra'nın Temsilcisinden Beşiktaş Açıklaması | Transfer Haberleri

31.07.2023 - 19:44 | Son Güncellenme: 31.07.2023 - 19:51

Transfer haberleri... Geçen sezon İtalya Ligi'nde Udinese forması giyen ve Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Roberto Pereyra'nın temsilcisi açıklamalar yaptı.

Roberto Pereyra'nın Temsilcisinden Beşiktaş Açıklaması | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Son olarak AC Milan'dan Ante Rebic'i transfer eden Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Beşiktaş, Roberto Pereyra için girişimlerini sürdürüyor

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında Arnavutluk ekibi Tirana ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Siyah-beyazlı ekip, yine son olarak İtalya Serie A Ligi'nde Udinese forması giyen ve şu an serbest statüde yer alan orta saha oyuncusu Roberto Pereyra için de girişimlerini sürdürüyor.

Roberto Pereyra'nın temsilcisi Radyospor'a konuştu

Arjantinli yıldız Roberto Pereyra ile ilgili oyuncunun temsilcisi Federico Pastorella, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a açıklamalarda bulundu.

İlgini Çekebilir
Yıldız oyuncunun menajeri Beşiktaş için geliyor!
Habere Git

"Pereyra adına temaslarımız devam ediyor"

Pastorella, "Söyeleyebilecek yeni bir şey yok. Sadece Beşiktaş'la değil, başka kulüplerle de Pereyra adına temaslarımız devam ediyor" dedi. 

Pereyra'nın menajeri İstanbul'a geldi

Bilindiği üzere Roberto Pereyra'nın menajeri, siyah-beyazlı yönetim ile görüşmek için İstanbul'a geleceği iddia edilmişti.

Beşiktaş'ın Pereyra teklifi

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu için yıllık 2.4 milyon Euro garanti ücretten 2+1 yıllık kontrat önerdiği, ancak oyuncunun bu teklife henüz yanıt vermediği basına yansımıştı.

İlgini Çekebilir
Rakiplere değil halka mesaj! Beşiktaş'tan Rebic videosunda alkışlanacak hareket...
Habere Git

Beşiktaş'ın Pereyra teklifi

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu için yıllık 2.4 milyon Euro garanti ücretten 2+1 yıllık kontrat önerdiği basına yansımıştı.

Geçen sezonki performansı

Geçtiğimiz sezon Udinese ile 36 karşılaşmada sahaya çıkan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu 5 gol ve 9 asist kaydederken 7 kez de sarı kart gördü.

Forma giydiği takımlar

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan Arjantinli oyuncu Udinese dışında kariyerinde Watford, Juventus, River Plate ve Udinese Primavera gibi takımlarının da formalarını giydi.

İlgini Çekebilir
İspanyol gazeteci açıkladı! "Arda Güler, 2 hafta..."
Habere Git

Arjantin Milli Takımı'nın da formasını 19 kez giyen başarılı oyuncu 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler