Beşiktaş, Ante Rebic İle Sözleşme İmzaladı! İşte Hırvat Yıldızın Maliyeti...

31.07.2023 - 17:43 | Son Güncellenme: 31.07.2023 - 20:41

Transfer haberleri... Beşiktaş Kulübü, İtalya'nın Milan takımından Hırvat futbolcu Ante Rebic ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. İşte detaylar.

Beşiktaş, Ante Rebic İle Sözleşme İmzaladı! İşte Hırvat Yıldızın Maliyeti...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Kulübü, transfer görüşmelerine başladığı İtalya'nın AC Milan takımında forma giyen Hırvat futbolcu Ante Rebic ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Siyah-beyazlı takım transferi videolu paylaşım ile duyurdu. Kara Kartal, Rebic'in transferinin duyuru videosunda SMA hastalığına dikkat çekti.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)da yayımlanan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Ante Rebic transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır." denildi.

KAP'tan yapılan açıklama şu şekilde:

Beşiktaş, Rebic ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

“Profesyonel futbolcu Ante Rebic transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu ile 2023-2024 sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşmaya varılmıştır. 

İlgini Çekebilir
Koç'tan Yenigün açıklaması: "Sözlerim maksadını aştı"
Habere Git

Rebic'in Beşiktaş'a maliyeti

Oyuncuya, 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için net 2.500.000 Euro garanti ücreti, net 280.000 Euro imza parası ve müsabakada yer aldığı süreye bağlı olarak azami net 10.000 Euro maç başı ücreti ödenecektir.”

Fenerbahçe ve Galatasaray yaptıkları transfer duyurularında ezeli rakiplerine göndermeler içeren mesajlara da yer verdi. Beşiktaş ise bu yaz yaptığı en sükseli transferde rakiplerine değil halka alkışlanacak bir mesaj verdi.

Beşiktaş, Rebic transferinde SMA hastalığına dikkat çekti

Siyah-beyazlı yönetim, Rebic'in transferinin duyuru videosunda SMA hastalığına dikkat çekti. Paylaşılan videoda, "SMA hastalığı genetik tarama yoluyla test edilmektedir. Sadece kan vererek taşıyıcı olup olmadığınızı öğrenebilir, SMA hastalığıyla mücadelede birinci adımı atabilirsiniz" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'a Nijeryalı forvet! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşmeye imza atan Rebic kariyerinde NK Vinjani, RNK Split, RB Leipzig, Fiorentina, Verona, E. Frankfurt ve Milan gibi takımlarının da formalarını giydi.

Milan ile toplamda 123 maça çıkan yıldız oyuncu 29 gol ve 17 asist kaydetti. Hırvatistan Milli Takımı'nın da formasını terleten 29 yaşındaki oyuncu, görev aldığı 42 maçta 3 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Ante Rebic: “Beşiktaş’a şampiyonluk için geldim”

Kara Kartal'ın yeni transferi Ante Rebic, Beşiktaş YouTube’a özel açıklamalarda bulundu.

Rebic’in açıklamalarından satırbaşları şöyle:

“Kendimi iyi hissediyorum. Böyle büyük bir kulüpte olduğum için mutlu ve onurluyum. Takım arkadaşlarım ve hocamla buluşmak için, çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum.

"7 yaşında futbol oynamaya başladım"

7 yaşında futbol oynamaya başladım. Futbol oynamayı çok sevdim ve profesyonel bir futbolcu oldum. Okul çağındayken en yakın arkadaşım bir gün beni futbol oynamaya davet etti. Vinjani kulübünde antrenmanlara başladım ve futbol oynamayı sevince devamı geldi.

Sahada tamamen oyuna konsantre olduğumu söyleyebilirim. Saha dışında da gayet normal biriyim.

"Başlamak için sabırsızlanıyorum"

Pozisyonum sol açık ama aynı zamanda yardımcı forvet olarak oynayabilirim. Bu pozisyonlarda kendimi rahat hissediyorum. Benim için gol atmak daha güzel. Beşiktaş’a şampiyonluk için geldim. Ayrıca gol atmak ve asist yapmak için de.

7 numaralı forma boştaydı. 5 ve beğendiğim bir başka forma numarası daha vardı. 7 numarayı daha çok sevdim ve o yüzden bunu seçtim.

Kulüpteki ilk Hırvat ofansif oyuncu olduğum için mutluyum. Elbette daha iyisini yapmak için çalışacağım.

Beşiktaşlılar benden önümüzdeki her maçı kazanmak için elimden gelenin en iyisini yapacağımı bekleyebilirler. Başlamak için sabırsızlanıyorum ve sizleri stadyumda göreceğim için çok heyecanlıyım.”

Senin için hazırladığımız haberler