Rıdvan Dilmen: "Okan Buruk'un dediği önemliydi"

20.10.2024 - 00:12 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 00:16

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Antalyaspor maçı öncesi söylediği sözlere dikkat çekti. İşte detaylar...

Rıdvan Dilmen: "Okan Buruk'un dediği önemliydi"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın, deplasmanda Antalyaspor'u 3-0'lık skorla mağlup ettiği karşılaşmayı HT Spor ekranlarında Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

Galatasaray ve Fenerbahçe tespiti

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki performansı hakkında Rıdvan Dilmen, "Görüyoruz ki Türkiye'de Galatasaray ve Fenerbahçe için içerde dışarda fark etmiyor. İkisi de iki sezondur rekorlar kırıyorlar. Kendileri güçlü, Anadolu takımları da güçsüzleşti" dedi.

"Osimhen ve Icardi konusu"

Victor Osimhen ve Mauro Icardi hakkında konuşan Dilmen, "Osimhen ve Icardi konusu gündemde olan bir konu. Bugün başlamaması doğaldı. Ben çarşamba günü, Osimhen ile ilişkisini nasıl tutacak bilmiyorum ama ben oynatacağını düşünüyorum. Ama kimi feda edecek? Bazen Barış'ı, bazen Yunus'u görmeyeceğiz. İkisini oynatırken bazı oyuncuları da feda etmesini bilmemiz lazım. Bu da teknik direktörün işi" dedi.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: "Bugün doğru transfer olduğunu gördüm"
Habere Git

"Dediği en önemli şey"

Okan Buruk'un maç öncesi sözlerine dikkat çeken Rıdvan Dilmen, "Maçtan önce Okan hoca konsantrasyon dedi. Maçtan önce Okan Buruk'u dinlediğimde, dediği en önemli şey çok konsantreyiz demesiydi. Bu kolay değil. 2 yıldır üst üste şampiyon oldunuz. Ligin 9. haftasını oynuyor, 8 galibiyet ve 1 beraberlik. Bu sadece yetenekle olmaz. Çalışma da var" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler